GeriEtkinlikler Sürprizlerle Dolu Bir Tatil
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sürprizlerle Dolu Bir Tatil

Sürprizlerle Dolu Bir Tatil

Germanwings ile muhteşem günler...

Sürpriz bir tatile hazır mısınız? Siz sadece ne zaman tatile çıkmak istediğinize karar verin geri kalan her şeyi Germanwings hallediyor.

Avrupa’nin lider düşük tarifeli havayolu şirketi Germanwings’in Blind Booking uygulaması ile yolcular sadece ne zaman seyahat etmek istediklerine karar veriyorlar, şehir ve otel seçimini ise Germanwings’e bırakıyorlar. Germanwings ekibi Blind Booking’i tercih eden ve tatil için nereye gideceklerine henüz karar verememiş olan yolcularına, istedikleri tarih aralığında, havalimanına gelene kadar öğrenemeyecekleri sürpriz bir destinasyona seyahat organize ediyor.

Sürprizlerle Dolu Bir Tatil

Havalimanına gelene kadar nereye gideceklerini bilmeyen yolcuları bekleyen sürpriz destinasyonlardan bazıları Barselona, Budapeşte, Londra, Nice, Palma de Mallorca, Roma, Venedik, Viyana, Prag ve Zagrep.

Germanwings’in Blind Booking uygulaması şu an Bonn/ Köln, Stuttgart, Berlin ve Hannover havalimanlarından yapılan seyahatlerde uygulanıyor. Germanwings, İstanbul’dan Köln/Bonn, Stuttgart ve Berlin’e direk, Hannover’a ise Stuttgart’tan aktarmalı olarak uçuşlarını gerçekleştiriyor.

Bayram tatilinde nereye gideceğine karar vermemiş yolcular için de bir alternatif oluşturan bu uygulama yolcuların planlı şehir ve iş hayatlarından koparak yeni bir deneyim yaşamasını hedefliyor.

Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile yapılıyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiren Germanwings’in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden, uluslararası çağrı merkezinden veya Airep ofisinden bayram tatilleri için rezervasyon yaptırabilirler.

www.germanwings.com

False