GeriEtkinlikler Süleyman'dan çok özel: “Aramızda Kalsın”
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Süleyman'dan çok özel: “Aramızda Kalsın”

Süleyman'dan çok özel: “Aramızda Kalsın”

Renan Bilek'in çok özel anılarını merak edenlere...

“Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisinin Süleyman’ı özel anı ve anlarını, “Aramızda Kalsın” adlı tek kişilik gösterisinde merak edenlerle paylaşırken, araya sıkıştırdığı şarkılarıyla da keyifli anlar yaşatıyor.

Bir televizyon dizisinde canlandırdığı karakterle milyonların sevgilisi haline gelen Renan Bilek, 25 senelik müzisyen ve oyunculuk hayatına ait çok özel anı ve anlarını, “Aramızda Kalsın” adıyla sahneye koyduğu tek kişilik gösterisinde sevenleri ve merak edenleriyle paylaşıyor.

Seyircileri, evine gelen misafirleri, 40 yıllık dostları gibi görüp, onları da sohbetine ortak eden Bilek, zaman zaman araya sıkıştırdığı şarkılarıyla da izleyenlere 1,5 saat boyunca tam anlamıyla bir buluşma yaşatıyor.

Yapımcılığını Deha Yapım’ın üstlendiği Renan Bilek’in 2 perdelik komedisi “Aramızda Kalsın”ın ilk gösterimi Ankara’da yapıldı. Şubat itibariyle oyunun; Türkiye’nin çeşitli illerinde sahneye konacak olduğu müjdesini veren Renan Bilek: “Televizyonda canlandırdığım karakter nedeniyle insanların çok sıcak bir ilgisi var, sağ olsunlar. Ama bir salon gösterisi için de bir tehlike barındırıyor bu ilgi. Ankara’da ki salonda 14-15 yaşında genç kardeşlerimle, 60-70 yaşındaki büyüklerim birlikte, yan yana oturuyorlardı. Bu kadar geniş bir yelpazedeki yaş grubuna hitap etmek, hepsini de memnun etmek kolay olmasa gerek, ama oldular. Oldular ki bu kadar olumlu tepkiler verdiler.

Çok güzel, çok olumlu, çok destekleyici geri bildirimler aldık. Teveccüh buyurdular. Kâh alkışlarıyla, kâh yorumlarıyla açıkça “Yürü! Devam et!” dediler bana “ diyerek 16 yıl sonra yeniden tek kişilik bir gösteriyle izleyicilerin karşısına çıkma heyecanını dile getirdi.

Oyun Tarihleri

18 Şubat Cumartesi, Lüleburgaz
19 Şubat Pazar, İstanbul, Kadıköy Halk Eğitim Merkezi
24 Şubat Cuma, Bursa, Müjdat Gezen Sanat Merkezi
25 Şubat Cumartesi, Eskişehir, Zübeyde Hanım Kültür Merkezi

False