GeriNasıl Yapılır? Süet ayakkabı nasıl temizlenir? Süet ayakkabı temizliğinde pratik yöntemler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Süet ayakkabı nasıl temizlenir? Süet ayakkabı temizliğinde pratik yöntemler

Süet ayakkabı nasıl temizlenir? Süet ayakkabı temizliğinde pratik yöntemler

Süet ayakkabılar, her dönem tercih ediliyor ve günlük hayatta sık kullanılıyor. Ancak bu ayakkabıların temizliği biraz uğraştırıcı olabiliyor. Evde uygulayabileceğiniz birkaç yöntemle süet ayakkabılarınızı kolayca temizleyebilirsiniz. İşte süet ayakkabı bakımı ve temizliği ile ilgili bilgiler...

Süet ayakkabıları temizlerken uygulayabileceğiniz birkaç püf noktası işinizi kolaylaştırabilir. Süet ayakkabıları temizlerken uygulanması gereken birkaç püf noktasını sizin için araştırdık.

Süet ayakkabı nasıl temizlenir?

- Süet ayakkabının yıkanması kumaşının sertleşmesine neden olur. Ayrıca ıslak bir bezle silmek de ayakkabının kalitesini bozabilir. Bunun yerine ayakkabı spreyi gibi materyallerle temizlemeyi tercih edebilirsiniz.

- Ayakkabınızın rengi değişmiş veya solmuş ise ilk önce temizleme spreyi ile temizleyin. Ardından süet ayakkabılara özel boyalarla boyayabilirsiniz. Ayrıca, süet silgisi de ayakkabınızı her gün temizlemenizi kolaylaştırabilir.

- Ayakkabıda en fazla seçilen kumaşlar içerisinde bulunan süet, ayakkabıların temizliğinde kullanılan özel materyaller sayesinde temizlenir. Hassas bir yapıya sahip olan süet ayakkabıların bakımı ve temizliğinde kendine uygun özel malzemeler tercih edilmeli. Böylece ayakkabınızın zarar görmesini engelleyebilirsiniz.

False