GeriAlışveriş Stride Rite'ın ayakkabılarını çocuklar çok sevecek
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Stride Rite'ın ayakkabılarını çocuklar çok sevecek

Stride Rite'ın ayakkabılarını çocuklar çok sevecek

Sevdikleri kahramanları ayakkabılarında taşıyacaklar!

Stride Rite, tüm çocukların sevdiği çizgi film kahramanlarını ayakkabılara taşıdı. Geliştirilmiş son teknoloji ile yürümeye yeni başlamış bebeklerin dengeli adımlar atmasını sağlayan bu ayakkabıları çocuklar çok sevecek.

ABD’de 90 yıllık geçmişe sahip Stride Rite, tüm çocukların ilgiyle takip ettiği Iron Man, Hulk, Captain America gibi çizgi film karakterlerini bu yaz günlük ayakkabıların yanı sıra terliklerin üzerinde de Türk çocuklarıyla buluşturuyor. Stride Rite, ürettiği 0-12 yaş arası çocuk ayakkabılarında, çocuk ayak gelişiminin tüm evrelerine yönelik teknolojileri, yarım numaralar ve değişik genişlik seçenekleri ile satışa sunuyor.

Ayak sağlığına önemli katkısı var

Stride Rite’ın 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonu çocuklarınızın ayak sağlığına önemli katkılarda bulunurken, neşeli, şık ve spor modelleri sayesinde renkli ve popüler olabilme imkanı sunuyor. Kevin Kostner, Heidi Klum, Jessica Alba, Angelina Jolie gibi ünlü çocuklarının da tercih ettikleri Stride Rite’ın 2012 ilkbahar-yaz koleksiyonu sevilen Star Wars, Susam Sokağı karakterleri ve Spider Man ışıklı ayakkabıları ile dikkat çekiyor.

Son teknoloji ile bebeklerin dengeli adım atabilmesini sağlıyor

Yarım numaralarda ve genişlik seçeneklerinde üretilen Stride Rite ayakkabılarında, kesintisiz Ar-Ge çalışmaları ile geliştirilmiş son teknolojiler kullanılıyor. Stride Rite ayakkabılarının tabanında bulunan özel algı topları, yeni yürümeye başlamış çocukların zemini tüm detaylarıyla hissetmelerini sağlayabilmeleri için ABD’li çocuk doktorları ve ayak sağlığı uzmanlarının özenli araştırmaları sonucunda keşfedildi. Algı topları ile özelleştirilmiş tabanlar, bebeklerin dengeli adımlar atmasına yardımcı olmak amacıyla da özel taban sabitleyiceleri ile geliştirildi. Tabanda bulunan derin esneme olukları ve hava yer yastığı sayesinde Stride Rite ayakkabıları hafifliği, terletmeyen özelliği ve çevreye duyarlı olan doğal malzemeleriyle ön plana çıkıyor.

False