GeriAlışveriş StHerb ile göğüslerinizi yaza hazırlayın!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

StHerb ile göğüslerinizi yaza hazırlayın!

StHerb ile göğüslerinizi yaza hazırlayın!

Göğüslerinize profesyonel bakım...

StHerb Göğüs Maskesi; hamilelik, emzirme, kilo alıp verme, yaş vb. sebeplerden dolayı göğüslerde meydana gelen çatlaklar ve kırışıklıklara meydan okur…

StHerb Göğüs Maskesi’nin ana görevi, göğüs ve göğüs dekoltesindeki çatlakları, kırışıklıkları gidererek daha belirgin bir dekolte geliştirmektir. Göğse form kazandırarak göğüs cildini daha sağlıklı, yumuşak, parlak ve genç görünümlü yapar.

Hassas göğüs dokusunun uzun süreli gelişimi için geren elastikiyeti sağlar. Bu sebeple göğüslerde oluşmuş deformasyonu gidermeye yardımcı olurken, olası deformasyon oluşumunu engelleyerek mükemmel bakım uygular.

StHerb Göğüs Serumu; Geliştirilmiş transdermal jel teknolojisiyle kadın göğsünün hücre yapısını genişletir. Sadece büst hattını değil, göğüsün kendisini büyütür. İçerdiği lipozomlar sayesinde göğüs dokularına form verir.

Ph dengeli formülü ve doğal Pueraria Mirifica özünden gelen zengin fito-östrojenle göğsü kısa sürede sıkılaştırır güçlendirir ve dolgunlaştırır. Vücuttaki hormon dengesini sağlayarak göğsün düzgün olarak büyümesine, gelişmesine ve hacim kazanmasına yardımcı olur.

False