GeriAlışveriş Speed Stacks: Hızlı ve zeki
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Speed Stacks: Hızlı ve zeki

Speed Stacks: Hızlı ve zeki

Hızlı çalışan bir beyin, tam konsantrasyon ve saliselerle yarışan eller...

Çocuklarda el ve göz koordinasyonunu arttıran, beynin sağ ve sol lobunun aynı anda çalışmasını sağlayan, ince motor becerilerini geliştiren, odaklanma ve ışık hızında tepki vermeye katkı sağlayan Speed Stacks, saliselerle yarışarak özel tasarımlı bardakları farklı şekillerde dizme ve toplama mantığına dayanıyor.

Çocukların 4 yaşından itibaren oynayabilecekleri oyun, Amerika, Kanada, Almanya, İspanya, İngiltere, Avusturya, Çin, Japonya ve Belçika'nın da aralarında bulunduğu 54 ülkenin eğitim ve aktivite programında yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlıklarının faydalarından ötürü eğitim müfredatlarına dahil ettikleri oyun; bireysel, çift ve takım olarak oynanabiliyor.

Türk okulları aktivite programına aldı

Çocukların hem fiziksel hem de akademik başarılarına sağladığı katkıdan ötürü eğitim uzmanlarının önerdiği oyun artık Türkiye'de. Boyut Group tarafından getirilen oyun, şimdiden 84 özel eğitim kurumunun ve 11 devlet okulunun aktivite programına girdi bile. Mental Aritmetik ve beden eğitimi derslerinin içine dahil edilen oyunu bireysel olarak alıp evde oynamak mümkün. 

False