GeriEtkinlikler Sosyal medyada dayanıklılık testi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sosyal medyada dayanıklılık testi

Sosyal medyada dayanıklılık testi

Artema, “Dayanıklık Testi”ni geçebilecek kullanıcılar arıyor.

Geçtiğimiz yıl hayata geçirdikleri ve oldukça ilgi gören Facebook uygulamasını yeniden yayınlayan Artema, “Dayanıklık Testi”ni geçebilecek kullanıcılar arıyor.

Geçen sene hayata geçtiğinde 1.500.000 aç-kapa testine tabi tutulan ürünlerin bu seneki standartları 2.100.000’e yükselince, uygulama da bu şekilde güncellenmiş. Sosyal medyada yapılan uygulamalar genelde soru-cevap veya beğen-kazan formatında ilerlerken Artema kendi sloganı üzerinden farklı bir konsept yakalamış.

Kullanıcılar 2.100.000 aç-kapa testinden geçebilmek için testi sonuna kadar izlemek ve aralarda çıkan soruları cevaplamak zorunda. Eğer bu kadar dayanabiliyorsa armatürler kadar dayanıklı olduğunu ispat etmiş olacak ve bunu başarabilen ilk 5 kişinin isimleri Artema ürünlerinin üzerine yazılacak. Elbette kazananlar için farklı ödüller de düşünülmüş.

Plasenta Conversation Agency tarafından hayata geçirilen Dayanıklılık Testi uygulamasında siz de dayanıklılığınızı ölçmek isterseniz, Artema’nın Facebook sayfasını ziyaret etmeyi unutmayın.

False