GeriEtkinlikler Sonbaharın tadını lezzet kaşifleri seçti!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sonbaharın tadını lezzet kaşifleri seçti!

Sonbaharın tadını lezzet kaşifleri seçti!
Abone Olgoogle-news

Odun ateşinde pişirilen Meşhur Rize Kavurmalı Pide’nin tadına bayılacaksınız.

1957'de kurulan ve İstanbul'un ilk pidecisi ünvanına sahip Fatih Karadeniz Pidecisi yarım asırlık tecrübesini yöresel lezzetlerle birleştirerek pide severleri tarifsiz bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Fatih Karadeniz Pidecisi, lezzet kaşiflerinin müdavimi olduğu kavurmalı pidesi ile damaklarda benzersiz bir tat bırakıyor. Ekim ayının lezzeti olarak sunulan özel Rize Kavurmalı Pide ile kendinizi Karadeniz'de bir lezzet şöleninde bulacaksınız.

Odun ateşinde pişirilen Meşhur Rize Kavurmalı Pide’nin yapımında az yağlı dana eti kullanılıyor. Lezzet tutkunlarının listesinde üst sıralarda yer almak konusunda iddialı olan kavurmalı pide, kapalı ve açık olarak iki ayrı şekilde, yuvarlak biçimde ve yumurta eşliğinde servis ediliyor.

False
Haber Yorumlarını Göster
Haber Yorumlarını Gizle