GeriEtkinlikler Sömestir’ de Unutulmaz Bir Tatil!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sömestir’ de Unutulmaz Bir Tatil!

Sömestir’ de Unutulmaz Bir Tatil!

Bembeyaz kar, eğlenceli aktiviteler ve yeni dostluklar için kampa!

Caddebostan Snowboard ve Kayak Kampları, sömestirde snowboard ve kayak öğrenmek isteyen çocukları düşündü ve muhteşem bir tatil programı hazırladı.

30 Ocak – 5 Şubat ve 6 - 12 Şubat tarihleri arasında 2 dönem olarak yapılacak kamp, 7-11, 12-14 ve 15-18 yaş gençlere yönelik farklı içerikler sunuyor. Kampta, eğitimler dışında, kızak yarışları, havuz partileri, buz pateni, karaoke, langırt turnuvaları ve sinema geceleri gibi yan aktiviteler de yapılıyor. Caddebostan Gençlik Kampları’nın kampta misafir ettiği dünya klasmanında pro rider olarak kabul edilen yabancı snowboardcular, kampçılara özel workshoplar ve gösteriler yaparken, kamp süresince koçların organize ettiği aktivitelere de katılacaklar.

Sömestir’ de Unutulmaz Bir Tatil

Kampta Snowboard ve kayak eğitimleri ise tecrübeli eğitmenlerin yer aldığı bir ekip tarafından veriliyor. Son model malzemeler ile eğitim alan kampçılar, seviyelerine göre başlangıç-orta-yarışmacı olarak 3 gruba ayrılıyor. Yeni başlayan kampçılar için özel eğitim parkurları bulunuyor. Kendini Freestyle konusunda geliştirmek isteyen kampçılar, kendileri için özel olarak hazırlanmış snowparklarda eğitim alıyorlar.

Kampta, her 4 kampçı için 1 koç görev yapıyor. Kamp boyunca aileler sms ile bilgilendiriliyor. Türsab belgesine sahip kamp kuruluşu, kampçılara yapılan zorunlu seyahat sigortası ile hizmet standartlarını garanti altına alıyor.

Kampın sonunda yapılan yarışlarda ve kapanış kutlamalarında kampçılara sertifikalar, madalyalar ve özel ödüller veriliyor. Kayıtlarla ilgili bilgi için 444 KAMP (52 67) nolu telefon veya www.caddebostan.com internet sitesini kullanabilirsiniz. 

False