GeriSağlık Sizi aldatıp aldatmadığını anlayabileceğiniz 6 yöntem
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sizi aldatıp aldatmadığını anlayabileceğiniz 6 yöntem

Sizi aldatıp aldatmadığını anlayabileceğiniz 6 yöntem

Günleriniz şüphe içinde sürekli sevgilinizin hareketlerini incelemekle mi geçiyor? Her detaydan başka bir anlam mı çıkartıyorsunuz? Her gün bu iç burukluğunu yaşamaktan sıkıldınız mı? O zaman acı ama gerçek. Aldatılıyorsunuz. Nasıl mı anladık?

1- YALAN MAKİNESİNE DÖNMESİ

Yalan söylemek çok gerekli zamanlarda mazur görülebilecek bir davranış kusuru olabilir. Ama sevgiliniz bunu otomatiğe bağlayarak, sürekli bir yalan dünyasına sizi mahkum etmeye çalışıyorsa, af yok Rocky! Sizin olmadığınız bir hayatta yalanlarıyla başkalarını boğsun.

Sizi aldatıp aldatmadığını anlayabileceğiniz 6 yöntem

2- ESKİSİNDEN DAHA BAKIMLI OLMASI

Aynada kendine bile zor bakan o insan gitti yerine sahneye hazırlanan şarkıcılar misali aynada her santimetrekaresine ayrı bakım yapan, ayrı pudralayan biri geldi. Her sabah kokular sürülüyor, ütü nedir bilmezken şimdi gömlekler jilet gibi oluyor. Garipliği siz de farkettiniz değil mi?

3- CEP TELEFONUNU SAKLAMAYA BAŞLAMASI

Hatırlamaya çalışın, bir süre önce sehpa üzerinde rahatça uyumanızı bekleyen emektar cep telefonu artık sizden köşe bucak kaçar oldu. Ne saklıyor olabilir ki? Sanki bir suça ortak olmuş da ortaya çıkmasından korkar gibi davranıyor. Ama siz asıl kabahatliyi biliyorsunuz. Biliyorsunuz değil mi?

Sizi aldatıp aldatmadığını anlayabileceğiniz 6 yöntem

4- EVE GEÇ GELMELERİN ARTMASI

İşten eve gelmenin belli bir saati olur. Hadi ayda bir geç gelmek normal diyelim de her hafta en az 2 gün ne yapıyor olabilir ki. Ofisten bir türlü eve gelemiyor. Hayret değil mi? Geldiğinde de sanki 2 saat spor yapmış gibi yorgunluk akıyor gül cemalinden.

5- YENİ ARKADAŞLARIN ORTAYA ÇIKMASI

Çiftler birbirinin arkadaşlarını bilir. Bu kadar basit. Hatta bu bilme hakkı çok eski bir kuraldır. Yeni biriyle tanışınca yapılacak ilk şey götürüp sevgiliyle de tanıştırmaktır. Evet, abarttık belki ama her gün başka biriyle ilgili bir sürü hikayeyi biz anlatmıyoruz.  

Sizi aldatıp aldatmadığını anlayabileceğiniz 6 yöntem

6- SİZİ SÜREKLİ SUÇLAMASI

Davranışlarında bin türlü bozukluk olan o, ama bütün suç hep sizde. Bu seri öne çıkma çabalarından da anlayabileceğiniz üzere sevgiliniz başka bir işler peşinde. Yapılacak en eski ve basit yanlışa düşüyor, suçluluk duygusunu size yansıtıyor. Şöyle yapın, açın kapıyı ve eline eşyalarının olduğu bavulu tutuşturun. Kibarca da gidebildiği en hızlı şekilde gitmesini söyleyin. O anlar.

[fotogaleri=2170,2169,1889]      

False