GeriAlışveriş Sırrı keşfedin: Kerastase Cristalliste
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sırrı keşfedin: Kerastase Cristalliste

Sırrı keşfedin: Kerastase Cristalliste

Kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçlar için...

Doğal görünümlü, hacimli, özgür ve kristal parlaklığının lüks hissini yaşatan saçlar, günümüzde genç kadınların hayali! Kérastase, hayallerinizi gerçekleştiriyor! Basit bir güzellik anlayışından çok daha fazlasını ifade eden Kérastase’ın saç vizyonuyla uyumlu bu hayal; kişiliğin, güzelliğin ve doğal görünme isteğinin dışavurumu…

2012’de Kérastase, bu hayali, yüksek standartlarıyla uzun saçların ihtiyaçlarına özel çözümler tasarlayarak gerçeğe dönüştürüyor. Kristal kadar parlak, ışık kadar hafif saçların sırrı şimdi dişiliğin mükemmel sembolü oluyor! 

Sıvı ışık kompleksi teknolojisi

Cristalliste, yenilikçi teknolojisi ile uzun saçların bakımında yeni bir çağ başlatıyor. Sıvı Işık Kompleksi ile özel olarak geliştirilmiş Cristalliste Serisi, içeriğindeki yeni nesil temizleyiciler ve ekolojik bakım maddeleri ile köklerden uçlara kadar hafiflik, ipeksi dokunuş ve ışıltı kazandırıyor.

Yeni Cristalliste serisi 

İnce ve kalın telli saçların ihtiyaçlarına özel iki farklı saç banyosu. Yeni nesil köpüren temizleyiciler saçları arındırırken, akışkanlık ve hafiflik kazandırır.

Paraben, silikon, renklendirici içermez.

Lait Cristal

İnce veya kalın telli saçlar için Sıvı ışık kompleksi ile zenginleştirilmiş durulanan saç bakımı. Saçlar kolayca tanırken ipeksi bir dokunuş ve doğal bir parlaklık kazanır. 

Lumière Liquide serum 

Hassas saç boy ve uçları için. Hafif yapılı, saçlara yumuşaklık katan, durulanmayan serum. Kuru veya nemi alınmış saça uygulanır. İpeksi bir dokunuşla saçların elektriklenmesini önler, saç ışık kaynağına dönüşür.

www.kerastase.com

False