GeriAlışveriş Sırlarınızı sızdırmayacak bir dost
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sırlarınızı sızdırmayacak bir dost

Sırlarınızı sızdırmayacak bir dost

Günlük hayatınızı kabusa çeviren sorununuzdan kurtulun!

Doğum, menapoz, kilo alımı ya da diyabet, inme, Alzeimer ve Parkinson gibi medikal sebeplerle her dört kadından biri tekrarlanan tuvalet kazaları yaşıyor. Gülerken, öksürürken ya da ağır bir cismi kaldırırken yaşanan tuvalet kazaları günlük hayatı sekteye uğratabiliyor. Kadınların büyük bir sır gibi sakladığı bu durumla baş etmekte günlük pedler yetersiz kalıyor.

Medikal koruyucu destek ürünleri kadınların sırrını sızdırmayacak bir dost gibi adeta cankurtaran görevi görüyor. Güvenli, cilt dostu ürünleri ile TENA, Lady Mesane Pedleri’yle kadınların bu can sıkıcı durumlarla başa çıkabilmesine olanak sağlıyor. Tena Lady Mesane Pedleri ile kadınlar sosyal hayatlarından ödün vermeden her tür spor ve aktiviteye rahatlıkla katılabiliyor, kahkahalarını geri kazanıyor. İstenmeyen sızıntıları hızla emerek ciltle minimum temas sağlayacak şekilde geliştirilen bu medikal destek ürünü günlük hayatı kabusa çevirebilen bu durumu hafifletmeyi amaçlıyor.

Çamaşır ve giysilerden kesinlikle belli olmayan Tena lady Mesane Pedlerinin en küçük boyu 1.5 su bardağı sıvıyı içine hapsedebilirken, gece kullanımı için uygun olan Tena Lady Maxi 1 litreye yakın sıvıyı hapsetme ve kupkuru hissetirme özelliğine sahip.

www.tena.com.tr

False