GeriEtkinlikler Şimdi Oyun Oynama Zamanı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şimdi Oyun Oynama Zamanı

Şimdi Oyun Oynama Zamanı

“Tik Tak’’ Boyama Atölyesi’nde çocuklar, yaratıcılıklarını geliştirecekler.

Oyunumuzu bitirip yatmamızı söyleyen saatlerin durma vakti geldi. Odalarımıza saat tasarlarken akreple yelkovanın mücadelesine tanık olup bir yandan da onlara hükmetmeyi öğrenme zamanı!

08 Ocak Cumartesi günü 11.00 – 12.30 saatleri arasında Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki Fenerbahçe Vapuru’nda Faber-Castell sponsorluğunda gerçekleşecek “Tik Tak” Boyama Atölyesi’nde, çocuklar hem öğrenecek hem de eğlenecekler.

Hafta sonu atölye çalışmaları kapsamında düzenlenecek “Tik Tak’’ Boyama Atölyesi’nde çocuklar, saatlerini kendileri tasarlayıp onları rengârenk boyarken bir yandan da yaratıcılıklarını geliştirecekler.

Rahmi M. Koç Müzesi Eğitim Birimi eşliğinde, 8 – 10 yaş arası çocuklar için düzenlenecek atölye çalışmasında küçük katılımcılar, saatlerinin kendi istedikleri gibi tasarlayacak ve boş vakitlerini kendileri yaratırken içlerindeki küçük tasarımcıyı Faber-Castell’in desteğiyle ortaya çıkartacaklar.

Rahmi M. Koç Müzesi’ndeki “Tik Tak” Boyama Atölyesine katılmak için 0212 369 66 00 numaralı telefonları arayarak rezervasyon yaptırılması gerekmektedir. 

False