GeriAlışveriş Şıklık ve Zerafetin Simgesi İnciler
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şıklık ve Zerafetin Simgesi İnciler

Şıklık ve Zerafetin Simgesi İnciler

Violetta 2011 İnci Koleksiyonu'nu sunuyor.

Eski Roma’da varlık ve sosyal statünün, Yunan kültüründe rakipsiz güzelliğin, aşk ve evliliğin sembolü inci, günümüzde her kadının sahip olmak istediği saflığın, temizliğin ve zarafetin simgesi.

Modern kadının aksesuarları arasında vazgeçilmez olan inciler şimdi UKB Aksesuar'ın Violetta markası ile satışa sunuldu. Şıklık ve zarafetin simgesi inciler, taşlı modelleri ve farklı tasarımlarıyla dikkat çekiyor. Bu bembeyaz incileri abiye ve günlük kıyafetlerinizle birlikte rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Şıklık ve Zerafetin Simgesi İnciler

Geçmişten günümüze inci, her dönemde kadınların vazgeçemediği bir aksesuar olmuştur. Eski Roma’da varlık ve statü temsilcisiyken, Yunan mitolojisinde tanrıların tanrıçalara armağanı olarak sunulmuştur. Günümüzde ise stil ikonları Grace Kelly, Sophia Loren ve Prenses Diana gibi ünlülerin isimleriyle birlikte anılan inci takıları kullanarak sizde birer stil ikonu olabilirsiniz. İnci zarafetine sahip olmak için, “Violetta 2011 İnci Koleksiyonu” ndaki kolye, küpe ve yüzük tasarımlarını A101 mağazalarında bulabilirsiniz.

False