GeriAlışveriş Sıkılaştırıcı banyo yağı ile yumuşak temizlik
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sıkılaştırıcı banyo yağı ile yumuşak temizlik

Sıkılaştırıcı banyo yağı ile yumuşak temizlik

Elancyl Sıkılaştırıcı Banyo Yağı ile kışın kötü etkilerinden kurtulun.

Hoş kokulu sarmaşık ekstreli Elancyl Huile De Douche Tonifiante duş esnasında cildi yumuşakça temizler, içeriğindeki aktif meddeler duş sırasında cildi yağ ve nem kaybına karşı korur ve sıkılaşma sağlar.

Kış aylarında havanın soğumasıyla birlikte deride yağ salgısının azalması deri kuruluğuna da neden olur. Üst katmandaki deri (epidermis) su kaybına karşı daha az korunur ve yaşam boyunca hormonal değişikliklerin etkilerine maruz kalır. Sıcak su ile banyo, tekrarlayan diyetler, yanlış beslenme, güneşe maruz kalma, aşırı kafein, alkol tüketimi ve doğumlar cildin kurumasına ve sıkılık kaybının artmasına neden olur.

Çeşitli nedenlerle cildin kaybettiği yağı ve nemi, Elancyl Sıkılaştırıcı Banyo Yağı ile yeniden kazandırabilirisiniz. İçeriğinde bulunan, sarmaşık esktresi ile ödem atılır ve cild sıkılaşır. Elancyl Huile De Douche Tonifiante bitki orjinli yağ sayesinde cilde destek verir ve ipeksi bir görünüm sağlar. Sabun ve paraben içermez.

En hassas ciltleri bile nazikçe temizleyen Elancyl Huile De Douche Tonifiante cildi besler ve yumuşatır. Basen, kollar, göbek ve bacak gibi sıkılaşma gerektiren bölgelerde cildin doğal elastikiyetini koruyan Elancyl Huile De Douche Tonifiante duştan sonra hoş kokusuyla vücudunuza keyif katar.

False