GeriEtkinlikler “Sihirli Anahtar” oyunu çocukları bekliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

“Sihirli Anahtar” oyunu çocukları bekliyor!

“Sihirli Anahtar” oyunu çocukları bekliyor!

Düşyeri Deneyim Kulübü’nde her hafta eğlenceli ve eğitici oyunlar çocuklarla buluşuyor. Çocuklar ve ailelerinin birlikte keyifli vakit geçireceği Düşyeri Deneyim Kulübü’nde bu hafta “Pepee Sevmek Zamanı, Koş Koş ve Ejderha, Sihirli Anahtar” tiyatro oyunları yer alıyor.

Anne, baba ve çocuğun birlikte etkinlik içinde olabileceği Düşyeri Deneyim Kulübü’nde bu hafta da birbirinden güzel tiyatro oyunları çocukların beğenisine sunuluyor.

İLK KEZ GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Düşyeri Deneyim Kulübü’nde her hafta sonu eğlenceli tiyatro oyunları ve filmler çocukları bekliyor. 22 Eylül Cumartesi “Koş Koş ve Ejderha” ve 23 Eylül Pazar günü “Pepee Sevmek Zamanı ve Sihirli Anahtar” tiyatro oyunları çocuklar için perdelerini açıyor.

İlk kez çocuklarla buluşacak “Sihirli Anahtar” tiyatro oyunu unutulmaz bir sanat deneyimi yaşatarak, minik izleyicilerinin hafta sonu tatillerinin verimli geçmesini sağlıyor. Düşyeri Deneyim Kulübü; macera, keşif, şarkılar ve yaratıcılıkla dolu tiyatro oyunlarıyla çocukların ve ailelerinin iyi bir gün geçirmelerini sağlıyor.

Düşyeri Deneyim Kulübü’nde yer alan oyunlar için biletleri; www.fenerbahcedusyeri.com dan, etkinlik gişelerinden ve Biletix’ten alabilirsiniz.

False