GeriEtkinlikler Şevval Şam, ‘Toprak Kokusu II’ ile Harbiye’de!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şevval Şam, ‘Toprak Kokusu II’ ile Harbiye’de!

Şevval Şam, ‘Toprak Kokusu II’ ile Harbiye’de!

Ünlü sanatçı yoğun istek üzerine tekrar hayranlarıyla buluşuyor.

2012 yılında Harbiye Açıkhava'da ilkini gerçekleştirdiği "Toprak Kokusu I" konseriyle büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılaşan Şevval Sam, yoğun istek üzerine bu yıl "Toprak Kokusu II" konseriyle hayranlarıyla tekrar buluşuyor.

Son konserinde sevenleriyle yaklaşık üç saat süren bir konser gerçekleştiren Şevval Sam, bu yıl sahnede dikkat çekici sürprizleriyle de izleyicilerine müzik ziyafeti vermeye hazırlanıyor.

Türk sanat müziği, Karadeniz türküleri, arabesk, son olarak modern ve klasik şarkıları seslendirdiği "Tango" albümü ile müzikseverlerin karşısına çıkan Şevval Sam, "Toprak Kokusu II" konseriyle 27 Eylül 2014'te İstanbul Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde...

Halk oyunları, çeşitli dans gösterileri, sürprizler ve konuk olarak "Istanbul Strings" yaylı grubunun enstrümantal şovlarıyla bir kültür mozaiğine dönüşecek konserde; alaturka müzikler, birçok dilde seslendireceği Anadolu'nun etnik kültür ve dillerine dair halk ezgilerinin yer aldığı etnik türküler, Karadeniz türküleri, Türk sanat müziği eserleri, bir döneme damgasını vuran arabesk parçalar ve tango eserler de yer alacak. Şevval Sam ile bu eşsiz müzik yolculuğunu kaçırmayın!

Biletler Biletix'te!

Tarih-Saat: 27 Eylül 2014 – 21.00

Yer: Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi

False