GeriEtkinlikler Sevgililer Günü’nde adresiniz: The Hunger
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevgililer Günü’nde adresiniz: The Hunger

Sevgililer Günü’nde adresiniz: The Hunger

Sınırsız eğlence ile unutulmayacak bir gece yaşayın...

The Hunger, romantik müzikler eşliğinde sınırsız eğlence sunuyor. Sevgililer Günü özel menüsü ile hem sizin hem sevgilinizin kalbini kazanacak.

Bu özel gece için hazırlanan menüde, başlangıçlarda Asya Usulü Tavuk, Cafe de Paris soslu Pazı Sarma, Mozarella Sticks, Caprese ve Enginar Salata servisinin ardından ana yemeklere geçiliyor. Izgara Piliç Külbastı, Cafe de Paris Soslu Bonfile veya Dil Şiş seçeneklerinden zevkinize hitap eden lezzet masanıza servis ediliyor. Gecenin sonlarına doğru sevgilinizin gönlünü fethedecek The Hunger Sevgililer Özel Pastası sunuluyor.

Ataköy The Hunger,  gece boyunca romantik müzikler ve özel sürprizler eşliğinde yapılan yemek servisinde sınırsız eğlence, unutulmayacak bir Sevgililer Günü ve eşsiz lezzeti bir arada konuklarına sunuyor. Birinci yaşını doldurduğu şu günlerde 3. Şubesi Atakent Arena Park AVM’de, The Hunger severler ile buluşuyor. Genişleyen The Hunger ailesi şimdi de Atakent’i lezzete doyuruyor. Dinamik ve genç bir mekan olan The Hunger, haftanın her günü 10.00- 00.00 arası, hayattan ve yemekten keyif almayı seven herkese tüm güler yüzüyle kapılarını açıyor.

www.thehunger.com.tr

False