GeriAlışveriş Sevdiklerinizi "Choc Choc Choco" ile sevindirin
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sevdiklerinizi "Choc Choc Choco" ile sevindirin

Sevdiklerinizi "Choc Choc Choco" ile sevindirin

Yeni yılda sevdiklerinizi “ Choc Choc Choco” nun el yapımı çikolatalarıyla mutlu edin.

Çikolata, içerdiği biyoaktif besin bileşenleri ve magnezyum sayesinde uyarıcı bir etkiye sahiptir. Bu madde sayesinde beyin harekete geçer ve sonrasında vücut endorfin ve serotonin hormonlarını daha fazla salgılayarak size müthiş bir haz ve mutluluk verir.

Son zamanlarda el yapımı çikolatalarıyla adından söz ettiren ve amacı tam olarak da aslında sizi ve sevdiklerinizi ‘mutlu etmek’ olan Choc Choc Choco’nun yılbaşına özel koleksiyonlarına bayılacaksınız.

Sevdiklerinizi Choc Choc Choco ile sevindirin

Choc Choc Choco yaptığı çeşitli lezzetli el yapımı çikolataları ve kurabiyeleriyle tüm özel günlerde olduğu gibi yılbaşında da sevdiklerinizi mutlu etmenizi sağlıyor. Geniş bir yelpazeye sahip zengin koleksiyonu ile önce görsel bir şölen, ardından da unutulmaz bir haz yaşatıyor.
Birbirinden yaratıcı ve lezzet dolu hediye kutularıyla birçok ürün alternatifi sizler için özenle hazırlanıyor, çikolatalar sevdiklerinizin damak ve göz zevkine uygun tasarlanıyor.

2018’i karşılamayı heyecanla beklerken sevdiklerinize bir kutu mutluluk hediye etmek için geç kalmayın. Zaman hızla akıp geçiyor, bu özel günde alacağınız hediyeleri son ana bırakmadan size özel hazırlanacak ürünlere göz atmaya başlayın.

Yılbaşı koleksiyonunu ve daha fazlasını keşfetmek için tüm detaylar markanın instagram sayfasında.

False