GeriSağlık Servet değerinde fantezi oyuncak koleksiyonu var ama
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Servet değerinde fantezi oyuncak koleksiyonu var ama

Servet değerinde fantezi oyuncak koleksiyonu var ama

Genç kadın yaşadığı bir hastalığından dolayı bu oyuncakların hiçbirini kullanamıyor.

İngiltere’nin Bristol şehrinin Patchway kasabasında yaşayan 22 yaşındaki Catherine Cullen, bu pahalı koleksiyonunun ilk parçasını 17 yaşındayken satın almış. mirror.co.uk'un haberine göre, Cullen’ın koleksiyonunun içinde 26 adet titreşimli fantezi oyuncağı, 12 adet yapay penis ve 60 tane gecelik bulunuyor. Rahatsızlığından ötürü bu ürünlerin hiçbirini kullanamayan genç kadın tüm bu malzemeleri siyah bir bavulun içinde, gardırobunun üzerinde saklıyor.

BÜTÜN YAŞAMIM BOYUNCA AĞRILAR YAŞADIM

Tıp dilinde ‘endometriyoz’ olarak anılan hastalık nedeniyle genç kadının rahim astarından küçük parçalar rahminin dışında bulunuyor. Genç kadının bu hastalığı ciddi şekilde ağrıya neden oluyor ve kendisine acı veriyor.

Catherine Cullen, içinde bulunduğu durumu şöyle anlatıyor:

Cinsel fantezi oyuncaklarına ve geceliklere takıntılıyım, sanırım kendimi ancak bu şekilde ifade edebilirim. Koleksiyonumda birçok parça mevcut fakat henüz hiçbirini kullanamadım. Endometriyoz hastalığımdan ötürü bütün yaşamım boyunca ağrılar yaşadım.”

KULLANDIĞI GÜÇLÜ İLAÇLAR AĞRILARINI ANCA KESİYOR

Özellikle ergenlik döneminde çok şiddetli ağrılar çektiğini belirten Cullen, hastalığı nedeniyle çok güçlü ilaçlar kullanıyor. Bu ilaçlar onun ağrılarını bastırmaya yardımcı oluyor. Cullen, ileriki zamanlarda cinsel hayatının normale dönebileceğini düşünüyor.

False