GeriEtkinlikler Şermin Çarkacı’dan mutlu çocuklar büyütmenin sırları!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Şermin Çarkacı’dan mutlu çocuklar büyütmenin sırları!

Şermin Çarkacı’dan mutlu çocuklar büyütmenin sırları!

Blogger ve yazar Şermin Çarkacı, 21 Nisan Perşembe günü Akbatı AVYM'de...

Ebeveynlere çocuklarla kaliteli vakit geçirmeyi sağlayacak oyun önerilerini anlatacak olan Çarkacı’nın sohbeti zemin kat havuz önünde gerçekleşecek.

Çocuklarla kaliteli ve verimli zaman geçirmenin yollarını anlattığı kitapları ve deneyimlerini paylaştığı blogu ile annelerin ilgiyle takip ettiği Blogger ve Yazar Şermin Çarkacı, 21 Nisan Perşembe günü, saat 14:00-16:00 arasında Akbatı AVYM’de ebeveynlerle “Çocuklar ve Oyunlar” üzerine keyifli bir söyleşi gerçekleştirecek.

Çarkacı, çocukları kırmadan, yormadan, iyiye, doğruya, güzele, yaratıcılığa ve hayallere inanarak yetiştirmenin yollarını gösteren oyun önerilerini Akbatı AVYM konukları ile paylaşacak, kolay, eğlenceli ve verimli oyunlarla mutlu çocuklar büyütmenin sırlarını anlatacak.

AKBATI AVYM'DE 6 GÜN SÜRECEK ÇOCUK ŞENLİĞİ

Akbatı AVYM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, 19-24 Nisan tarihleri arasında KidZania işbirliği ile kurulan “KidZania Go” eğlence alanında, çocuklara, yetişkinlerin dünyasındaki meslekleri ve aktiviteleri deneyimleme fırsatı sunuyor ve çocukların eğlenirken öğrenmelerini destekliyor. KidZania Go parfüm yapımı, gazete mizanpajı, duvar örme, takı tasarımı ve boyama aktivitesi gibi birbirinden renkli aktivitelere ev sahipliği yapacak.

False