GeriAlışveriş Serinlemek ve şifa bulmak için kefir tüketin!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Serinlemek ve şifa bulmak için kefir tüketin!

Serinlemek ve şifa bulmak için kefir tüketin!

Yüzde 100 keçi sütünden elde edilen Baltalı Kefir tam bir şifa deposu!

Baltalı'nın yüzde 100 keçi sütünden ürettiği kefir, sağlık ve şifa deposu bir ürünü sofralara taşıyor. Son derece zengin bir probiyotik gıda olan kefir, başta gelişme çağındaki çocuklar ve gençler olmak üzere her yaştan insana tavsiye ediliyor.

Avrupa'nın en büyük ve en modern keçi çiftlikleri arasında gösterilen ve sayısı 1000'i aşan keçiden katkısız yüzde 100 keçi sütüyle ürettiği geniş ürün yelpazesiyle lezzetseverlere günlük keçi sütünden tereyağına, kolay doğal yoğurttan çeşitli keçi peynirlerine kadar birçok özel ürün sunan Baltalı, en zengin probiyotik gıda olan kefiri yüzde 100 keçi sütünden üreterek sağlığı sofralara taşıyor. 

VÜCUT GELİŞİMİ VE SAĞLIK AÇISINDAN ÇOK FAYDALI

Kuzey Kafkasya'dan dünyaya yayılan kefirin mutlaka keçi sütünden üretilmesi gerektiğini ifade eden Baltalı yetkilileri, yoğurtta iki adet olan probiyotik bakterinin kefirde 25 ila 30 adet arasında olduğunu belirterek, sadece keçi sütünde anne sütünde olan kazein 2 maddesinin benzeri olduğuna dikkat çekiyorlar.

Keçi sütünün anne sütü gibi alkali özellik taşıdığını kaydeden Baltalı yetkilileri, inek sütünün asidik olduğunu ve osteoporoz eğilimini artırdığını belirtiyorlar. Keçi sütünün vitamin ve mineral bakımından da diğer sütlerden çok daha zengin olduğuna da değinen Baltalı yetkilileri, sütün kefir, yoğurt ya da peynir olarak tüketilmesinin vücut gelişimi ve sağlık açısından çok daha faydalı olduğuna vurgu yapıyorlar.Probiyotik olarak tanımlanan mayalanan sütün ürettiği faydalı bakterilerin sağlığımız için mükemmel gıdalar olduğunun altını çizen Baltalı yetkilileri, keçi sütünden ürettikleri kefirin bu açıdan benzersiz bir ürün olduğunu belirtiyorlar.

False