GeriEtkinlikler Serenay Aktaş kimdir?
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Serenay Aktaş kimdir?

Serenay Aktaş kimdir?

Yetenekli futbolcu Serenay Aktaş'ı yakından tanıyalım...

Serenay Aktaş geçen sene Survivor All Star kadrosuna dahil olmuştu. Sporcu kimliğiyle mücadelelerde rakiplerine zor anlar yaşatan geçtiğimiz yıl Dominik'teki Survivor mücadelesinde ünlüler takımında yarışan Serenay Aktaş yarışmanın efsane isimleri arasında yer aldı.

Serenay Aktaş kimdir

SERENAY AKTAŞ KİMDİR?

Serenay Aktaş, 1 Ekim 1993 tarihinde İstanbul, Bakırköy’de doğmuştur. Çocukken futbolcu olmayı ve yurt dışına transfer olup ciddi anlamda bir kariyer yapmayı istiyordu.

Serenay Aktaş kimdir

15 yaşında Zeytinburnuspor‘da kadın futbol takımında lisanslı olarak iki sezon görev alan yetenekli futbolcu, daha sonra iki sezon Fatih Vatan Lisesi’nde futbol oynadıktan sonra en son olarak bir sezon 1207 Antalyaspor’da kadın futbol takımında görev yaptı.

 

Serenay Aktaş kimdir
 

Geçen sene Survivor All Star yarışmasında sporcu kimliğiyle mücadelelerde rakiplerine zor anlar yaşatan Serenay Aktaş, geçtiğimiz yıl Dominik'teki Survivor mücadelesinde ünlüler takımında yarıştı.

 

Serenay Aktaş kimdir
 

SERENAY AKTAŞ HANGİ DİZİLERDE OYNADI?

Futbolcu olmasının yanısıra 'Kanıt' dizisinde oyunculuğa başlamıştır. Ardından 'Yahşi Cazibe', 'Türk Malı', 'Alemin Kralı' ve 'Kalbim Seni Seçti' gibi dizilerde konuk oyuncu olduktan sonra 'Arka Sıradakiler' dizisinde Gülüm karakteriyle tanınmıştır. Sonraki yıl Serenay Aktaş 'Muhteşem Yüzyıl' adlı televizyon dizisinde (Ayşe Hatun) karakterini canlandırmıştır.

[fotogaleri=1782]

False