Şeker tadında bir gün!

Güncelleme Tarihi:

Şeker tadında bir gün
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 14, 2015 12:50

Çocuklar, Şef Rüzgar Sünbül ile şeker yapacaklar.

Haberin Devamı

Şef Rüzgar Sünbül ile Şeker Yapımı Etkinliği; Türkiye’nin ilk konsept yeme-içme destinasyonu “BULVAR216” da!

Trend belirleyici şehir İstanbul’un, insanları sokaklarda ağırlayan ilk konsept oluşumu olan ‘Bulvar 216’, 19 Mayıs Salı günü Humay Restaurant’ın ünlü şefi Rüzgar Sünbül ile çocuklara mutfağın sırlarından bahsederken aynı zamanda çok sevdikleri şekerlerin nasıl yapıldığını gösterip uygulatmış olacak. Saat 14.00‘de ‘’Food Lounge’’ katında başlayacak olan atölye 16.00’ya kadar sürecek.

“Bulvar 216” da çocuklar, uzman şef Rüzgar Sünbül’ün eğlenceli kişiliği eşliğinde “şeker” hazırlayacaklar. Renkli şekerler yapacak olan çocuklar atölyede profesyonel mutfak deneyimi yaşayacaklar.

BAKMADAN GEÇME!