GeriEtkinlikler Sea Life Akvayum sizleri bekliyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sea Life Akvayum sizleri bekliyor

Sea Life Akvayum sizleri bekliyor

Köpekbalığı Haftaları’nda hem bilgilenecek hem de eğleneceksiniz.

Sea Life Akvaryum’da çeşitli etkinliklerle kutlanacak Köpekbalığı Haftaları’nda ziyaretçiler hem doğal hayatı korumaya yönelik bilgiler edinecek hem de eğlence dolu etkinliklerle keyif dolu anlar yaşayacak.

400 milyon yıldır dünyamızda varlığını sürdüren köpekbalıkları tarih boyunca dünyanın en tehlikeli canlıları arasında sayıldı. Karada, denizde ya da havada olan tüm canlıların içine korku salmayı başaran bu görkemli balıklar günümüzde ‘insan’a karşı verdiği mücadeleyi maalesef kaybetmek üzere…

Forum İstanbul’da bulunan Sea Life Akvaryum, tüm dünyada köpekbalıklarının neslinin tükenmemesi için bilinçlenmek adına belirlenen Shark Weeks ‘Köpekbalığı Haftaları’na özel etkinlikler düzenliyor. Köpekbalıklarının yüzgeçleri için avlanmalarına ve köpekbalığı avcılığına dikkat çekmek için gerçekleştirilen Köpekbalığı Haftaları’nda Sea Life ziyaretçilerini hem bilgilendirecek hem de eğlendirecek.

Çocuklar için etkinlikler ve okullara özel indirim

Mayıs ayı boyunca Istanbul Sea Life Akvaryum’a giriş tüm okullar için indirimli olacak. Yüz boyama ve oyun hamuru etkinliği yanında dev maskotlarla eğlenecek çocuklar köpekbalıkları ve diğer deniz canlıları hakkında uzmanlardan sunum dinleyecek. Köpekbalıkları hakkında hiç bilinmeyenleri ve bilinmesi gerekenleri canlı örneklerle anlatacak uzmanlar çocuklara doğayı korumaya yönelik yapılması gerekenleri anlatacak.

İçerisindeki 15 binden fazla deniz canlısı, 83 metre uzunluğundaki okyanus tünelleri, kaplumbağa hastanesi, gece okyanus tüneli yürüyüşleri ve Avrupa’nın en büyük köpekbalığı ailesine ev sahipliği yapan Sea Life Akvaryum Mayıs ayı boyunca etkinliklerin yanında çocuklara sürpriz hediyeler de verecek.

Her gün 10.00 – 20.00 saatleri arasında açık olan Sea Life’a son girişler ise saat 19.00’da yapılabiliyor.

Ayrıntılı bilgi www.visitsealife.com/istanbul adresinde yer alıyor.

False