GeriAlışveriş Scholl ile ayak bakımında kolaylık
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Scholl ile ayak bakımında kolaylık

Scholl ile ayak bakımında kolaylık

En pratik ve en profesyonel şekliyle ayaklarınızın bakımında farklı bir boyut!

Bir dokunuşta kadife yumuşaklığında bebeksi ayaklara sahip olmanız için size özel geliştirilen bu profesyonel pedikür setine bayılacaksınız! Özellikle Hollywood’da ünlülerin tercihi, bakımına önem veren kadınların en gözde markası Scholl Velvet Smooth Express Pedi el ve ayak bakımı anlayışınızı değiştirecek.

Yaza hazırız, peki ya ayaklarımız? Scholl Velvet Smooth Express Pedi yaza hazırlanırken bavulunuzda mutlaka olmalı! Scholl Velvet Smooth Express Pedi, elektronik törpünün mikro silindirleri, derisi sertleşmiş bölgelerinizi nazikçe temizleyerek ayaklarınıza kadifemsi bir yumuşaklık sağlıyor.

Nasıl kullanılıyor?

Kullanımı ise çok kolay, derisi sertleşmiş bölgelere tekrarlanan hareketlerle nazikçe uygulayarak ürünü gezdiriyorsunuz, işte o kadar basit. Bir dokunuşta ayaklarınızda kadife yumuşaklığı…

Üstelik uzun süre kullanabiliyorsunuz

Tek yapmanız gereken 3-4 ayda bir Scholl Velvet Smooth Elektronik Ayak Törpüsünün başlığını yenilemek. Bu sayede yumuşacık ayaklara pratik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ölü deriden makine yardımıyla kurtulduktan sonra, topuk çatlak kremini uygulayarak ayaklarınızı nemlendirmeniz yeterli. Bu işlemi ay boyunca birkaç kez tekrarladıktan sonra ayaklarınızdaki değişime bayılacaksınız.

False