GeriEtkinlikler Sanitas SPA ile Dinç Kalmanın Keyfini Yaşayın
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sanitas SPA ile Dinç Kalmanın Keyfini Yaşayın

Sanitas SPA ile Dinç Kalmanın Keyfini Yaşayın

Sanitas Spa, misafirlerine Türk konukseverliğini kişiye özel hizmeti ile gösteriyor.

Çırağan Palace Kempinski’de hizmet veren Sanitas Spa, misafirlerine Türk konukseverliğini, lüks ve kişiye özel hizmet anlayışıyla birleştirerek sunuyor.

Bir zamanlar Osmanlı Sultanları'na ev sahipliği yapmış olan Çırağan Sarayı, İstanbul Boğazı kıyılarındaki muhteşem konumuyla her zaman misafirlerin ilk tercihi olmuştur. Sanitas SPA’nın amacı bu tarihi mekanda eski çağlardan beri uygulanan ritüeller ve yeni gençleştirici sanatların deneyimli profesyonel terapistler tarafından uygulandığı bir dinginlik ve huzur vahası yaratmaktadır.

Her bir bakımın uzman ellerde ve 1 ile 2 saat arasında tamamlandığı bu tecrübeyi yaşarken, Sanitas SPA’ların uzman hizmet farkını hissedeceksiniz. Arındırıcı ve zindelik kazandırıcı birbirinden özel paketlerle hem ruhunuzu hem de bedeninizi dinlendirecek, kendinizi yenilenmiş ve sağlıklı hissedeceksiniz.

"Dokunuşun Farklılığı" mottosu altında birleşen Sanitas SPA merkezleri, huzur ve dinginliği, sağlıklı ve dinç bir yaşantıyla sentezleyerek sizlere hissettirmeyi amaç edinmiştir.

www.thesanitas.com 

False