GeriEtkinlikler Sakin bir gece için: Bebeğimin İlk Şarkıları
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sakin bir gece için: Bebeğimin İlk Şarkıları

Sakin bir gece için: Bebeğimin İlk Şarkıları

Güzel rüyalar için 40 sakin şarkı...

Artist Müzik bebekleri de düşünerek 2 CD'den oluşan ''Bebeğimin İlk Şarkıları'' albümünü çıkardı. Hem siz hem de bebeğiniz sakin bir uyku geçirecek.

Artist Müzik tarafından, bebeklere ve ailelerine yönelik hazırlanan “Bebeğimin ilk Şarkıları” albümü 2 CD’den oluşuyor. 40 enstrümantal eserin yer aldığı albümün, ilk CD’si “Uykudan Önce” adını taşıyor; 20 özgün melodinin yer aldığı “Uykudan Önce” CD’sinde bebeğinizi uykuya hazırlanırken ona eşlik edecek enstrümantal besteler bulunuyor. İkinci CD “Sakin bir Gece” adını taşıyor; piyano eşliğinde çalınmış 20 şarkının yer aldığı albümde, nesilden nesile popülerliğini koruyan ve dünya çapında hit olmayı başarmış şarkıların piyano ile yeniden kaydedilmiş enstrümantal düzenlemeleri yer alıyor.

Bu parçalardan bazıları; My Heart Will Go On, Killing Me Softly With His Song, La Boheme, Imagine, Ne Me Quitte Pas, What a Wonderful World, Careless Whisper, Histoire D’un Amour, Strangers in the Night, Need You Now, One More Night vb.

2 saati aşan toplam 40 şarkılık bu enstrümantal derleme, hem anne adayları için şık bir hediye hem de bebeğiniz uyumaya hazırlanırken kendisi rahatlatacak bir albüm…

False