GeriEtkinlikler Sağlıklı Hamilelik ve Sonrası için…
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sağlıklı Hamilelik ve Sonrası için…

Sağlıklı Hamilelik ve Sonrası için…

Amrita Spa&Wellness ile kendinizi şımartın...

Farklı spa bakımlarını bir arada sunan, “Leading Spa” sertifikasına sahip, İstanbul’un en özel spa konsepti Amrita Spa & Wellness, kadınların en hassas dönemi olan hamilelikte ve sonrasında gül bazlı bakımlar sunuyor.

Hamilelik duygusal, hormonal, fiziksel ve sosyal değişimlerin yaşandığı bir süreçtir. Dünyaca bilinen bir marka olan Amrita Spa & Wellness, hamilelere özel bakım terapileri ile bu hassas dönemi en keyifli şekilde yaşatmayı hedefliyor.

Gül Bazlı ve E Vitaminli Özel Karışım…

Hamilelik sırasında günden güne değişen cildinizi nemlendirmek ve hamilelik nedeniyle yaşadığınız ağırlık hissinden kurtulmak için, kuşburnu, E vitamini ve gül bitkilerinden özel olarak formüle edilmiş vücut yağları ile yapılan özel hamilelik masajı uygulanılıyor. Bu özel masaj, sizi stresten ve gerginlikten arındırarak ve bacaklarınızdaki şişkinliği ve sırt arılarınızı azaltarak dinginlik ve huzuru yakalamanıza yardımcı oluyor. Gül bazlı ve E vitaminli özel karışımlarla hazırlanan vücut yağının kullanıldığı masaj, hamilelikte oluşan çatlakları giderme ve cildinize bakım yapma özelliğine de sahip.

Hamilelik Sonrası Cildinizi Şımartın…

Gül bazlı özel yağlarla hazırlanan hamilelik sonrası cilt besleyici bakım ise bu hassas dönemi geride bırakanlara kendilerini yenileme, şımartma ve cilt hassasiyetini azaltma imkanı veriyor.
Amrita Spa & Wellness haftanın 7 günü 07:00 - 23:00 saatleri arasında hizmetinizde.

Ayrıntılı bilgi ve rezervasyon için: (212) 326 29 90
www.swissotel.com.tr/istanbul 

False