GeriAlışveriş Sağlığına önem verenler için yeni bir başucu kitabı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sağlığına önem verenler için yeni bir başucu kitabı

Sağlığına önem verenler için yeni bir başucu kitabı

Kitap ayrıca günlük hayatta herkesin uygulayabileceği pratik öneriler içeriyor.

"Biorezonans" isimli kitap, metodun onlarca hastalığa sunduğu tedavi yaklaşımları ile Dr. Akkurt’un yüzlerce vakada edindiği deneyimleri hasta ve doktorların istifadesine sunuyor.

Kitabın “40 adımda sağlıklı bir beden”, nefes terapisi, psikolojik kinezyoloji, bach çiçekleri, doruk performans gibi bölümlerinde ilk kez duyanları şaşırtacak pratik bilgiler ve ipuçları yer alıyor. Türkiye çapında tüm kitapçılarda bulunabilen kitap, modern tıp ile tamamlayıcı tıp arasında bütünleştirici köprü kuran biorezonans ve titreşim tıbbı hakkında merak edilen pek çok konuyu, yalın ve kolay anlaşılır bir dille anlatıyor.

Sağlığına önem verenler için yeni bir başucu kitabı

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde aldığı eğitimin ardından annesi ve kız kardeşinin art arda kanser olmaları vesilesiyle tanıştığı tamamlayıcı tıp metodu biorezonansı Türkiye’ye tanıtan, bu yolla son dokuz yılda yüzlerce hastanın tedavisinde katkı sağlayan Dr. Sinan Akkurt, bilgi ve deneyimlerini Biorezonans kitabında topladı. Dr. Akkurt, Biorezonans kitabında evrensel enerji okyanusunda her şeyin frekanslar yayarak birbiri ile sürekli bir titreşim ve uyum halinde olduğunu, zaman içinde türlü nedenlerden dolayı oluşan titreşim bozukluklarının hastalıklara neden olduğunu anlatarak bir farkındalık yaratmaya, okurlarına yeni bir bakış açısı da kazandırmaya çalışıyor. Dr. Akkurt ayrıca Einstein’dan evrensel enerji yasasına, çekim yasasından kuantum fiziğine, tüm bilimlerin temelini oluşturan bu konuların insan ve sağlığı ile bağlantısına dikkat çekiyor.

Kitapta biorezonansın çeşitli hastalıkların tedavisine yaklaşımı da paylaşılıyor. Bunlar arasında kanser, alerji, psikiyatrik rahatsızlıklar, eklem ve kas hastalıkları, ağrı hastalıkları, nörolojik rahatsızlıklar, otoimmun hastalıklar, obezite, hormonal hastalıklar, enfeksiyon hastalıkları da var.

Kitap ayrıca günlük hayatta herkesin uygulayabileceği pratik öneriler içeriyor. Okuyucusunu psikolojik kinezyoloji, hamer fokus, bach çiçekleri, doruk performans, frekanslı hacamat gibi farklı destek tedaviler hakkında bilgi sahibi yapıyor.

False