GeriAlışveriş Sagaza Madrid'in renkli koleksiyonu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Sagaza Madrid'in renkli koleksiyonu

Sagaza Madrid'in renkli koleksiyonu

Birbirinden şık kıyafetler...

Başarılı genç tasarımcı Zelia Kaçar’ın yarattığı SAGAZA Madrid’in 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, İspanyolca “Ultimo Vista” yani “Son Bakış” adını taşıyor.

Kadının etkileyici duruşundan, güvenli yürüyüşünden ve derin feminen ruhundan etkilenen Zelia Kaçar’ın imzasını taşıyan SAGAZA MADRID 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu, 25 parçadan oluşuyor. Daha sonra eklenecek 15 mezuniyet kıyafeti ile genişleyecek koleksiyon, şık davetler için farklı alternatifler sunuyor.

Koleksiyonda SAGAZA Madrid’in artık değişmezi olan, ipek şantuk ve krep kumaşların kullanıldığı balık modeller yine ön planda... Daha uzun ve ince göstermesi için balık formunun üst kısmı kumaş katlamalarla, drapelerle belirginleşen tasarımların etek kısımlarında tül ve grenler kullanıldı. Fransız dantelinin kullanıldığı modellerde romantik bir etki yaratılırken seksi ve star hissi uyandıran önü kısa arkası kuyruklu modellerde kullanılan yarı değerli taşlar modern çizgileriyle göz dolduruyor. İpek şifondan uçuşan etekler, üstlerinde yine geçişli drape detaylarıyla öne çıkarken Zelia Kaçar’ın tasarladığı metal kemerle tamamlanıyor.

Akdeniz kadının canlılığı ve coşkusu SAGAZA Madrid’in 2012 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu’nda kullanılan renklere de yansıyor. Mercan, safran sarısı, yeşil, Yves Klein mavisi ve gece tonları, pudra tonları, İspanyol kırmızısı ve kırık beyazlar, ünlü İspanyol Yönetmen Pedro Almadovar’ın filmlerindeki canlı renklere de atıfta bulunuyor adeta...

www.sagaza.com

False