GeriAlışveriş Saçlarınıza en özel bakım
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Saçlarınıza en özel bakım

Saçlarınıza en özel bakım

Marrakesh'ten sizler için saç bakım ürünleri...

Marrakesh, yüzyıllar öncesinden gelen güzellik sırlarını günümüzün teknolojisi ile harmanlayıp, sizler için harika saç bakım ürünleri hazırlıyor.

Marrakesh ürünlerinin sırrı; içeriğindeki Argan Yağı ile Hint Keneviri’nde gizli. Güzellik endüstrisinde mucizevi olarak tanımlanan Argan Yağı saçları yenileyip bakım yapıyor. Yüksek oranda vitamin E ve Omega 3, 6, 9 yağları içeren Argan Yağı, yaşlanma etkilerini giderici özelliği ile cilt tedavisinde de yardımcı olarak kullanılıyor. Argan Yağı’nın besleyici özelliği ve Kenevir Çekirdeği Yağı’nın nemlendirici özelliği Marrakesh ürünlerinin formülünde birleşiyor.

Marrakesh sayesinde sağlıkla parlayan, canlı, kolay şekil alan saçlar, görünüme önem veren kadınların güzelliğine güzellik katıyor. Marrakesh’in sihirli formülü, bakımlı erkeklerin de en önemli yardımcısı oluyor. Saçı beslemek, şekil vermek ve mükemmel parlaklığa kavuşturmak için formüle edilen Marrakesh, Şampuan ve Saç Kremi ile etkili sonuçlar yaratıyor.

Marrakesh Şampuan, Kenevir ve Argan Yağı özü içeren formülü ile tüm saç diplerini nazikçe kazandırıyor. Islak saça masaj yaparak uygulayıp durulamanın yeterli olduğu şampuan, her gün kullanım rahatlıkla kullanılabilir. Sülfat, Propilen Glikoz, boyar madde ve hayvansal kaynaklı bileşenler içermeyen şampuan, hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

Marrakesh Saç Kremi ise zengin doğal içerikli formülü ile saç diplerine bakım sağlıyor. İçeriğindeki Kenevir Çekirdeği ve Argan Yağı saçı sakinleştirerek, saçın nem tutma kapasitesini artırıyor. Etkili sonuç için Marrakesh Orijinal Şampuan’dan sonra kullanılması ve iyice durulanması öneriliyor. Mineral Yağlar, Paraben, Propilen Glikoz, boyar madde ve hayvansal kaynaklı bileşenler içermeyen krem, hayvanlar üzerinde test edilmiyor.

False