GeriAlışveriş Saç şekillendirmede yeni yardımcınız
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Saç şekillendirmede yeni yardımcınız

Saç şekillendirmede yeni yardımcınız

Avrupa'nın saç şekillendirme trendine yön veren “got2b”, artık Türkiye’de!

Profesyonel saç bakım uzmanı Schwarzkopf, Avrupa’nın saç şekillendirme trendine yön veren “got2b” ile şimdi raflarda tüketicilerle buluşuyor. Saçlara mükemmellik kazandıran 9 farklı got2b ürünü, belirli bir süre sadece Watsons mağazalarında yer alacak.

Avrupa’nın gözde saç şekillendirme markası got2b, 9 farklı ürünüyle Türkiye’de. Saç şekillendirme trendlerine yön veren got2b’nin “Guardian Angel ısıya karşı koruyucu sprey”, “Smooth & Chic kabarmaya ve elektriklenmeye karşı losyon”, “Powder’ful hacim veren pudra”, “Rockin’it kuru şampuan”, “2 Sexy saç spreyi”, “2 Sexy saç köpüğü”, “Glued saç jölesi”, “Straight on 4 Days düzleştirici sprey” ve “Chaotic saç şekillendirici krem” ürünleri, belirli bir süre sadece Watsons mağazalarında satışa sunuldu. Schwarzkopf got2b ile saçlarınıza istediğiniz şekli kolay ve kalıcı şekilde verip mükemmel koruma sağlayabilirsiniz.

Guardian Angel Isıya Karşı Koruyucu Sprey

220 ºC’ye kadar koruma sağlayan bu sprey sayesinde düzleştirici, maşa ya da saç kurutma makinesine karşı yenilmez saçlara sahip olabilirsiniz.

Smooth & Chic Kabarmaya Ve Elektriklenmeye Karşı Losyon

Bu eşsiz losyon saçı şekillendirir, pürüzsüzleştirir, elektriklenme ve kabarmayı kontrol altına alarak saça inanılmaz hafif bir yumuşaklık ve parlaklık kazandırır.

Powder’ful Hacim Veren Pudra

Devrim niteliğindeki hafif formül saç köklerinde maksimum hacim elde etmek için saçın her bir tutamına anında etki eder.

Rockin’it Kuru Şampuan

got2b rockin’it kuru şampuan sayesinde saçınızı yıkamaya gerek duymadan bir gün daha stilinizi koruyabilir, etrafınızı büyüleyebilirsiniz.

2 Sexy Saç Spreyi

Kolajen içeren formülü ile hacim veren got2b 2 sexy big volume saç spreyi tüm saç tiplerine ekstra hacim sağlayarak kışkırtıcı ve göz alıcı saç şekillerine kavuşturur.

2 Sexy Saç Köpüğü

Kolajen içeren formülü ile hacim veren got2b 2 sexy big volume köpük tüm saç tiplerine ekstra dolgunluk ve hacim sağlayarak, kışkırtıcı ve gür saç şekillerine kavuşturur.

Glued Saç Jölesi

Suya dayanıklı bu jölenin güçlü tutuşu sayesinde bir sonraki yıkamaya kadar saç şeklinizi koruyabilirsiniz.

Straight On 4 Days Düzleştirici Sprey

4 gün boyunca inanılamayacak kadar düz kalan saçlar got2b düzleştirici sprey ile hiç de zor değil.

Chaotic Şekillendirici Krem

Dağınık, yataktan yeni çıkmış gibi görünen saçlar için got2b chaotic şekillendirici krem saça istenen şekli verir.  

False