GeriRüya Tabirleri Rüyada televizyon görmek ne anlama gelir? Rüyada eve televizyon almak ve izlemek...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rüyada televizyon görmek ne anlama gelir? Rüyada eve televizyon almak ve izlemek...

Rüyada televizyon görmek ne anlama gelir? Rüyada eve televizyon almak ve izlemek...

"Teknolojinin gelişmesi ile beraber, yaşam tarzımın değişmesinin yanı sıra bilinçaltımız da bu durumdan yeterince etkilenmektedir. Rüya sırasında teknolojik cihazlar görmenin de farklı anlamları vardır. Rüya yorumcuları, elektronik cihazların rüyada görülmesini genellikle dünya malı olarak ifade etmektedir. Peki, Rüyada televizyon görmek ne anlama gelir? Rüyada eve televizyon almak ve izlemek ne anlama gelir tüm detayları ile derledik."

Televizyon, günümüzde hemen hemen her aile sıklıkla kullanılan elektronik cihazlardan birisidir. Gün içerisinde izlenilen programlar kişilerde farklı rüyalar görmesine sebep olabilmektedir. Bu nedenle teknolojik aletlerin ne şekilde görüldüğü rüyanın yorumlanabilmesi için son derece önemlidir. Bu nedenle rüyada görülen televizyon sık sık araştırma konusu haline gelmiştir.

 Rüyada Televizyon Görmek

 Rüyada televizyon görmek, rüyayı gören kişinin dünyevi konularda ilerleme kaydedeceğine yorumlanmaktadır. Bazı yorumcular ise rüya sahibinin hazıra konacağına, teknolojik aletler konusunda bilgi sahibi olacağına yorumlamaktadır. Aynı zamanda rüya sahibinin hassas bir döneme gireceğine, pek çok konuda alıngan davranacağına işaret etmektedir.

 Rüyada Televizyon İzlemek

 Rüyada televizyon izlemek, rüyayı gören kişinin kısa bir süre içerisinde maddi açıdan rahatlayacağına, berekete erişeceğine delalettir. Bu rüyayı gören kişinin iş yaşamında yeni kapılar açılacağı da yapılan yorumlar içerisindedir. Rüya sahibinin istediği şeylerin kısa sürede gerçekleşeceğine, sanata, helal paraya ve işe işarettir.

 Rüyada Televizyon Kırılması

 Rüyada televizyon kırılması, rüyayı gören kişinin sevdiği kişiler ile birlikte keyifli zaman geçireceğine işarettir.

 Rüyada Televizyon Taşımak

 Rüyada televizyon taşımak, rüya sahibinin hayati kararlar alacağı ve almış olduğu bu kararlar neticesinde sevineceğine delalettir. Başka bir kimsenin sırtında televizyon taşıdığını görmek ise, makam, izzet, büyüklük elde edilmesi şeklinde yorumlanmaktadır. Bu gelişmeler sonucunda ailenin huzurunun artacağı belirtilir.

 Rüyada Televizyon Açmak

 Rüyada televizyon açmak, rüyayı gören kişinin normalden daha fazla iş yapacağına, vermiş olduğu tüm emeklerinin karşılığını alacağına yorumlanmaktadır. Maddi açıdan kişinin rahatlayacağına ve çevresine yapacağı sürprizler ile hayatının renkleneceğine işaret eder.

 Rüyada Televizyon Ayarlamak

 Rüyada televizyon ayarlamak, rüya sahibinin elinde olan tüm imkanları verimli bir şekilde kullanacağına işaret eder. Yine rüya sahibinin iş yaşamında yüksek bir mevkiye geleceği şeklinde yorumlanmaktadır.

 Rüyada Televizyon Atmak

 Rüyada televizyon atmak, rüyayı gören kişinin dünyevi işlerden vazgeçip, daha dini konulara yöneleceğine, tövbeler edip kendisini arındıracağına işaret eder. Bu nedenle kırmış olduğu kişilerin gönlünü almaya çalışacağına, sorunlarını kısa sürede halledeceğine yorumlanır.

 ​​​​​​Rüyada Televizyon Bozulması

 ​​​​​​Rüyada televizyon bozulması, rüya sahibinin bazı sorunlar yaşayacağına ve bu sebeple kendisini mutsuz hissedeceğine yorumlanmaktadır. Yine bu rüya beklenmedik bazı olayların yaşanabileceğinin habercisi olarak yorumlanır. Bazı rüya yorumcuları ise, bu rüyayı gören kişilerin sağlıklarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulamaktadır.

 ​​​​​​Rüyada Televizyon Camı Kırılması

 ​​​​​​Rüyada televizyon camı kırılması, rüyayı gören kişinin sevdiği kimselerden ayrı düşeceğine ve bu nedenle mutsuz olunacağına işaret eder. Rüyalarda görüle cam kırılmaları genellikle üzüntünün habercisidir.

 ​​​​​​Rüyada Televizyon Devrilmesi

 Rüyada televizyon devrilmesi, rüya sahibinin iş yaşamında bulunan rakiplerine fark atarak onları geçeceğine, güzel ve kutsal duygular içerisinde olacağına işaret eder.

 ​​​​​​Rüyada Televizyon Düşmesi

 Rüyada televizyon düşmesi, rüya sahibinin eşyalarını yenileyeceğine, mutlu bir ev ortamı oluşacağına, görgülü ve bilgili olan kişiler ile arkadaşlıklar kuracağına yorumlanmaktadır.

 ​​​​​​Rüyada Televizyon Değiştirmek

 ​​​​​​Rüyada televizyon değiştirmek, rüya sahibinin arkasından iş çeviren kişileri fark ederek önlem alacağına, arzularının, hayallerinin ve iş yaşamında sunacağı projelerin onaylanacağına işaret eder. Beklenmedik bir anda işlerinin düzeleceğine, kısa sürede mutluluğa ulaşacağına, aile ortamında huzurun oluşacağına, her türlü zevkin ve eğlencenin yaşanacağına işaret etmektedir.

 

False