GeriEtkinlikler Rock'n Dark yeni yıldızını arıyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rock'n Dark yeni yıldızını arıyor!

Rock'n Dark yeni yıldızını arıyor!

Siz de bir sabah rock yıldızı olarak uyanabilirsiniz.

Efes Dark’ın genç müzisyenlere yeteneklerini sergileme ve müzik dünyasında yer edinme fırsatı sunmayı amaçlayan müzik yarışması Rock’n Dark 5 müzikseverlerle buluşuyor. Rock’n Dark 5 kapsamında bu yıl 8 ilde gerçekleştirilecek bölge finallerinde Mor ve Ötesi, Gripin ve Model sahne alacak. Rock’n Dark Müzik Yarışması 5’te birinci seçilen grubun şarkısı dijital single olarak piyasaya çıkacak ve şarkının video klibi de çekilerek Dream TV’de yayınlanacak.

Gece Production organizasyonu ile Efes Dark tarafından düzenlenen Rock’n Dark Müzik Yarışması 5, bu sene de genç müzisyenlere yeteneklerini keşfetme ve müzik dünyasında yer edinme imkânı sunacak. Bu yıl 27 Ocak’ta Ankara bölge finaliyle başlayacak olan yarışma sırasıyla Eskişehir, İstanbul, Adana, Antalya, İzmir, Bursa ve Konya’nın ardından Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek büyük finalle son bulacak.

Rockn Dark yeni yıldızını arıyor

Bölge finallerinde sahnede canlı performanslarını sergileyecek gruplar arasından jüri ve halk oylaması sonucunda bölge birincileri seçilecek ve birinciler yarı finalde ilk üçe girmek için yarışacak. Mayıs ayında İstanbul’da gerçekleştirilecek finalde de Rock’n Dark 5’in birincisi belirlenecek. 

Genç müzisyenler profesyoneller tarafından değerlendirilecek

Rockn Dark yeni yıldızını arıyor
                        Â
Rockn Dark yeni yıldızını arıyor

Bu yıl da Rock’n Dark’ta birbirinden önemli isimler jüri koltuğunda yer alacak. Amatör rock gruplarının performanslarını; Müzik yapımcısı Selim Serezli, müzik prodüktörü Haluk Kurosman, Dream TV Genel Yayın Yönetmeni Şafak Ongan, Rock FM Yayın Yönetmeni ve Prodüktör Metehan Mert Çakır, gazeteci ve müzik yazarı Barış Akpolat, menajer Can Sertoğlu, Gece Yolcuları grubunun solisti Edis İlhan, müzisyen ve yazar Melis Danişmend değerlendirecek.

Dereceye giren grupları önemli fırsatlar bekliyor!

Rock’n Dark Müzik Yarışması 5’te birinci seçilen grubun şarkısı dijital single olarak piyasaya çıkacak ve şarkının video klibi de çekilerek Dream TV’de yayınlanacak. İkincilik ödülünü alan grup uluslararası bir müzik festivalini izleme fırsatını yakalarken, üçüncü seçilen grup ise kendi şehrinde tam bir yıllık prova stüdyosu kullanımı hakkı elde edecek.

Rock’n Dark Müzik Yarışması 5 etkinlik takvimi

27.01.2012 Ankara Bölge Finali J.J.Balans

24.02.2012 Eskişehir Bölge Finali Hayal Kahvesi

03.03.2012 İstanbul Bölge Finali Garaj İstanbul

17.03.2012 Adana Bölge Finali Seyhan Otel - Adres Bar

24.03.2012 Antalya Bölge Finali Dedeman Otel

06.04.2012 İzmir Bölge Finali İzmir Arena

04.04.2012 Bursa Bölge Finali Bursa Suare

27.04.2012 Konya Finali Rixos Otel

Mayıs 2012 Büyük Final - İstanbul

rockndark.com

False