GeriAlışveriş RoC Estetik Prosedürleri Destekliyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

RoC Estetik Prosedürleri Destekliyor!

RoC Estetik Prosedürleri Destekliyor!

RoC güvenli ve inovatif ürünleri ile cildi estetik uygulamalara hazırlıyor...

Cilt bakımının estetik dermatoloji prosedürlerindeki tamamlayıcı rolünü gösteren ilk marka RoC, güvenli ve inovatif ürünleri ile cildi bu uygulamalara hazırlıyor ve uygulamadan daha iyi sonuç alınmasına yardımcı oluyor.

Botoks ve dolgu enjeksiyonlarından hemen sonra kullanılması tavsiye edilen RoC Pro-Calm Ekstra Yatıştırıcı Bakım Kremi, uygulama sonrası ciltte oluşan kızarıklığın azalmasına yardımcı olur. Enjeksiyon sonrasının daha rahat geçmesine yardımcı olan ürün, uygulamanın hemen sonrasında bile iyi tolere edilir ve toparlanma süresini azaltır.

RoC Estetik Prosedürleri Destekliyor

Kırışıkların düzelmesi için yüze yapılan enjeksiyon uygulamasından 7 gün sonra, tercihen akşamları kullanılmaya başlanması önerilen RoC Pro-Correct serisi bakım kremleri ise enjeksiyon etkilerinin devamını sağlar; böylece dolgu ve botoks uygulamaların daha uzun süre etkili olmasına yardımcı olur. Hiyalüronik asit enjeksiyonları sonrasında CİLDİN YENİDEN YAPILANMASINI destekler. Retinol ve hiyalüronik asit içeren RoC Pro-Correct serisi, enjeksiyon uygulamasını iyi tolere eder ve uygulama sonuçlarını optimize eder. 

False