GeriEtkinlikler Rexona alana cilt bakımı hediye
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rexona alana cilt bakımı hediye

Rexona alana cilt bakımı hediye

Şirketlerin satışlarını arttıran BA Life Marketing, Rexona iş birliğiyle yeni bir kampanyaya imza attı. Kampanya kapsamında Rexona Clinical Protection markalı ürünlerden alanlara cilt bakım seansı hediye ediliyor.

Türkiye’nin ilk “tüketici teşvik ajansı” BA Life Marketing, şirketlerin satışını artırmaya ve tüketiciyle aralarındaki bağı güçlendirmeye devam ediyor. BA Life Marketing, Rexona iş birliğiyle başlattığı yeni kampanyası kapsamında 4-31 Mayıs tarihleri arasında Watsons mağazalarından Watsons Kart ile Rexona Clinical Protection markalı ürünlerden alanlar cilt bakım seansı kazanıyor.

Kampanyaya nasıl katılabilirsiniz?

Kampanyadan 4–31 Mayıs 2017 tarihleri arasında Türkiye genelinde kampanyaya katılan tüm Watsons mağazalarından Watsons Kart ile kampanyaya dahil Rexona Clinical Protection markalı ürünlerden en az bir adet satın alanlar faydalanabiliyor. Katılımcıların alışveriş fiş veya faturanın tarihi itibari ile 15 gün içerisinde kendilerine SMS yoluyla iletilen kampanya katılım kodu ile birlikte www.rexonaninenetkilikorumasi.com adresinde bulunan kampanya web sitesine giriş yapmaları gerekiyor. Kampanya katılım koşullarını kabul ettikleri takdirde, başvuru formuna ulaşarak istenilen bilgileri eksiksiz ve gerçeğe uygun olarak doldurup hizmet almak istediği tarihi seçmesi ve alışveriş faturasının fotoğrafını çekerek veya taramak sureti ile sisteme yükleyerek kampanya düzenleyicisine online olarak göndermesi yeterli.

False