GeriEtkinlikler Renklerin Gizemli Dünyasına Davetlisiniz
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Renklerin Gizemli Dünyasına Davetlisiniz

Renklerin Gizemli Dünyasına Davetlisiniz

Tiyatro Çisenti ile eğlence ve sürprizlerle dolu bir maceraya hazır mısınız?

Tiyatro Çisenti, sadece çocukların değil yetişkinlerin de büyük keyif alacağı oyunu “Renkler Cumhuriyeti” ile perdelerini açıyor.

Enver Aysever`in 1998 yılında yazdığı oyunla yeniden seyircisiyle buluşma heyecanı taşıyan Tiyatro Çisenti, çocukların aileleriyle birlikte izleyebileceği bir prodüksiyon hazırladı.

“Renkler Cumhuriyeti” oyunu, renkler krallığında geçiyor. Ülkeye kral olmaya çalışan Kötü Kalpli Sihirbaza karşı verilen mücadeleyi anlatan oyunda Krallıktan Cumhuriyete geçiş, sürprizlerle birlikte eğitici ve eğlendirici bir dille yorumlanıyor.

“Renkler Cumhuriyeti” 15-16-22-23-29-30 Ocak 2011 tarihlerinde saat 12:00'de, Caddebostan Kültür Merkezi (CKM) büyük salonda seyredilebilinir.

Tiyatro Çisenti, çocuk gelişiminde sanatın eğitici, eğlendirici ve sosyalleştirici gücüne olan inancıyla uzun yıllardan bu yana, başarıyla sahnelen ve büyük beğeni toplayan, birçok özgün çocuk oyunuyla Türkiye'nin dört bir yanında, yüz binlerce çocukla buluştu. Bu oyunların bazılarını, sanatı ve kültürü destekleyen kurumların katkılarıyla gerçekleştirdi.

Caddebostan Kültür Merkezi (CKM)

Adres: Bağdat caddesi, Haldun Taner sok. No:11

Gişe: 0216 467 25 68 

False