GeriEtkinlikler Rejans'ta Yılbaşı Rüzgarı!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rejans'ta Yılbaşı Rüzgarı!

Rejans'ta Yılbaşı Rüzgarı!

Eşsiz müzik ve yemek ziyafeti yılbaşı gecesi Rejans'ta!

Her yılbaşında olduğu gibi bu sene de Rejans yeni yıla büyük bir coşku ve enerji ile giriyor.

Müzik programı; genç yetenek soprano Olga Nuris’in güçlü sesi ile yorumlayacağı Rus müziği ile başlıyor. Piyano eşliğinde “ Oçi çerniye; Ne uhodi pobud so mnoy” . “ Dorogoy dlinnoyu” gibi Rus çığan müziğinden seçkin örnekler sunulacaktır. Ayrıca “Utomlennoe solntze” veya “ O sen “ gibi Rus tango’larının en önemli örnekleri yılbaşı programında yer alacaktır.

“ Ne uyezjay tı moy golubçik” , “ Milaya “, “ Proşay moy tabor “ gibi Rus klasiklerine ek olarak  “İroniya sudbi “ , “Dri Turbinıh“ ve “Jestokiy romans“ gibi Rus sinema müziğinin seçkin örnekleri seslendirilecektir. Rus müziğinde önemli bir yeri olan aşk şarkılarından oluşan Rus romans’larının yanı sıra, Rahmaninov, Çaykovski ve Dragomijsky gibi Rus bestecilerinin popüler olan klasik müzik eserleri ile Rus halk şarkıları bu programda yer alacak.

Program daha sonra, Cumhurbaşkanlığı Takdir Ödülü sahibi olan tenor Ömer Ali Otar tarafından seslendirilecek parçalar ile devam edecek. Opera kökenli Ömer Ali Otar, Rejans için hazırladığı yılbaşı repertuarında ünlü operalardan sevilen aryaların yanı sıra, Rus halk şarkıları, Türk tangoları ve napolitenlere de yer veriyor. Türk Pop ve Türk Rock Müziği’nin unutulmaz şarkılarını büyük bir ustalıkla seslendiren otar, programında özellikle bu tarzda, izleyenleri çok hoşnut eden sürprizlere de imza atıyor. Otar’ın güçlü sesiyle yorumlanan şarkılar, izleyenleri 70’lerden günümüze uzanan eşsiz bir yolculuğa çıkarıyor.

“Seninle Bir Dakika”dan “Samanyolu”na bugün bile aynı keyifle dinlenen şarkılardan örneklerin yanı sıra, Timur Selçuk’tan Cem Karaca’ya, Tanju Okan’dan Ayla Dikmen’e döneme damgasını vuran isimlerin unutulmaz parçaları, yılbaşı repertuarında yer alıyor. Rejans, Türk Pop’uyla özdeşleşmiş iki yabancı kökenli ismi de unutmuyor: “Deniz ve Mehtap”, “Elveda Aşkım” gibi şarkılarıyla ölümsüzleşen Dario Moreno’nun ya da “Kumsaldaki İzler”le “Arkadaşımın Aşkısın”ın unutulmaz yorumcusu Juanito’nun, ne kadar bizden olduğu, Otar’ın yorumuyla bir kez daha kanıtlanıyor. Repertuar, günümüze yaklaştıkça Ajda Pekkan, Kıraç ve Mazhar Fuat Özkan şarkıları da izleyicilerle kucaklaşmaya başlıyor.

2011 Yılbaşı Menüsü:

Çar Menüsü

Somon yumurtası ve havyar; Bilini, özel garnitürleri ve şampanya kokteyli eşliğindedir.

İştah açıcılar;
Martini rosato’lu ördek ciğeri patesi,
slotka ( salamura edilmiş tirsi balığı),
Hindili olivye salatası, marine salatalık

Ara Sıcak muhteşem mantar üçlüsü,Rokalı ve Blue Peynirli Salata

Seçmeli ana yemek;
Elmalı veya portakallı ördek
Şefin imza yemeği ve son olarak ta Kestaneli mereng tatlısı.

Rejans Klasikleri

İştah açıcılar;
Martini rosato’lu ördek ciğeri patesi,
slotka ( salamura edilmiş tirsi balığı),
Hindili olivye salatası,
marine salatalık
Tarama salatası
rus lahana salatası
Somon sarması

Ara lezzetler
hindili piroşki
Kestane mantarı
Mini ıspanak köftesi
Kış bahçesi salatası

Seçmeli ana yemek
Patates suflesi ve mevsim sebzeleri eşliğinde
dana stroganoff veya
Piliç kievski ve Çikolata şöleni ve pavlova.

Rejans Restaurant;

Adres: İstiklâl Caddesi Olivya Geçidi No: 7/A Galatasaray

Telefon: 212 243 38 82 – 212 244 16 10

www.rejansrestaurant.com

False