GeriAlışveriş Rahatlamanın yolu: Herbal Aloe
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Rahatlamanın yolu: Herbal Aloe

Rahatlamanın yolu: Herbal Aloe

Ramazan’da su tüketimini artırmanın en ferahlatıcı yolu!

Herbalife’ın tadına doyulmaz, düşük kalorili içeceği Herbal Aloe, sıcak yaz günlerine damga vuracak. İçeriğindeki yüzde 40 saf Aloe Vera suyu sayesinde, günlük sıvı alımına yardımcı olan  konsantre içecek, limon aromalı lezzeti ve serinletici etkisi ile özellikle Ramazan’da su içmekte zorlananların vazgeçilmezi olacak.

Sağlıklı yaşam sektörünün lider markalarından olan Herbalife’tan sıcak yaz ayları için lezzetli, ferahlatıcı ve kalorisi düşük bir içecek alternatifi: Herbal Aloe Konsantre İçecek…

Yapay tatlandırıcı veya renklendirici barındırmayan Herbal Aloe Konsantre, yüzde 40 saf Aloe Vera suyu içeriyor. Herbal Aloe Konsantre İçecek’te Aloe Vera suyunun saflığını ve içinde saklı tüm faydalarını korumak için her bir yaprağın özenle toplanıp elle kesildiğini ifade eden Herbalife Beslenme Enstitüsü Direktörü ve Beslenme Danışma Kurulu Başkanı David Heber, “Aloe vera yaprağının içindeki jel, rahatlatıcı özelliklere sahip olan kompleks ve doğal karbonhidratlar karışımından oluşur” diyor. Herbal Aloe Konsantre İçecek, Aloe Vera bitkisinin tüm bu yararlı etkilerinin yanında, günde içilmesi tavsiye edilen 2-2,5 litre sıvı tüketmeye de yardımcı oluyor…

Tadına doyulmaz, düşük kalorili Herbal Aloe Konsantre İçecek, konsantre limon suyundan elde edilmiş limon aroması ve düşük kalorili bileşimiyle sağlığınızı düşünürken, damak tadınızı da unutmuyor.

Ferahlatıcı etkisi ve lezzeti ile Ramazan’ın vazgeçilmez içeceği olma yolunda olan Herbal Aloe Konsantre, 31 kullanımlık, 473 mililitrelik şişelerde satılıyor. Yapılışı kolay içecek, 125 mililitre suya 3-4 kapak dolusu Herbal Aloe Konsantre İçecek karıştırarak hazırlanıyor.

False