GeriAlışveriş Prima Aktif Bebek ile kesintisiz gece uykusu
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Prima Aktif Bebek ile kesintisiz gece uykusu

Prima Aktif Bebek ile kesintisiz gece uykusu

Bebeklerin sabahları daha neşeli uyanacak!

Prima Aktif Bebek, yeni dokulu emici tabakası ve özü sayesinde ıslaklığı daha iyi hapsederek 12 saate kadar kanıtlanmış kuruluk sağlıyor.

P&G’nin lider bebek bezi markası Prima, bebeklere daha kuru geceler ve daha mutlu sabahlar sağlamak için Prima Aktif Bebek’i geliştirdi. Prima Aktif Bebek, yeni ekstra uyku tabakası ile ıslaklığı daha hızlı emiyor ve 12 saate kadar kuruluk ve kesintisiz uyku sağlıyor. Ekstra uyku tabakası bebeğin cildinin gece boyunca kuru kalmasını sağlayarak, ıslaklığın onu uyandırmasına engel oluyor.

Bebeklerin sabahlara neşeli kalkması için kesintisiz gece uykusu gerekiyor

Bebeklerin ihtiyacı olan oyun ve sevgi anlarını gün boyunca yakalamanın sırrı, kesintisiz ve konforlu bir uykudan geçiyor. Her neşeli sabahın temelinde güzel bir gece uykusu yer alıyor. Rahatsız geçen bir uyku, bebeğin enerjisi ve ruh halini olumsuz etkilenebiliyor ve bebekler güne mutsuz bir şekilde başlayabiliyor. Eğer bebeğiniz güne kuru ve konforlu hissederek başlıyorsa, günün ilk anlarından itibaren annesiyle daha iyi iletişim kurabiliyor. Bebeklerin uykusunu kesintiye uğratan nedenlerin başında ıslaklığı hızlı ememeyen ve kuru kalamayan bezler yer alıyor.

Bebekler, uyurken birden fazla kere ıslaklığa maruz kalabiliyor. Bu yüzden bebek bezinin, bu ıslaklıkların hepsini emen ve hapseden bir yapıya sahip olması önem taşıyor. Aktif Bebek’in yeni dokulu emici tabakası ve özü ıslaklığı emdikten sonra da daha iyi hapsederek 12 saate kadar kuruluk sağlıyor. Yumuşak ve esnek yan bantlar, bebekle birlikte hareket ederek konforlu bir şekilde vücuduna uyum gösteriyor. Bu sayede gece kesintisiz bir uyku çeken bebekler, anneleriyle birlikte neşeli bir sabaha uyanıyor.

Bebeklerinizin en güzel sevgi, uyku ve oyun anlarını paylaşın!

Ünlü sanatçı Şevval Sam, Prima’nın Sevgi, Uyku ve Oyun manifestosunun lansmanını kutlamak için anne ve bebeklerinden ilham alarak bir şarkı besteleyecek. Prima, şarkının hazırlık aşamasında ilham kaynağı olması için anneleri yarisma@primasevgiuykuoyun.com e-posta adresinden bebeklerinin sevgi, uyku, oyun anlarının fotoğraf ve videolarını paylaşmaya davet ediyor. Dileyen anneler bebekleriyle birlikte söyledikleri veya dinledikleri bir şarkıyı da paylaşabilecek. Şevval Sam, bu içeriklerden ilham alarak Türkiye’deki bebeklerin sevgi, uyku ve oyun anlarını kutlamak amacıyla bir şarkı besteleyecek. Ardından şarkıya paylaşılan video ve fotoğraflarla bir klip hazırlanacak ve şarkı Şubat ayında tüm Türkiye ile paylaşılacak.

False