GeriEtkinlikler Prens George kardeşini dünyaya böyle tanıttı
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Prens George kardeşini dünyaya böyle tanıttı

Prens George kardeşini dünyaya böyle tanıttı

İşte minik prensesin kardeşiyle ilk fotoğrafları...

İngiltere monarşisi'nin veliahtlarından Prens William ile Kate Middleton'un 2 yaşındaki oğulları Prens George, kız kardeşi Charlotte Elizabeth Diana ile kameralar karşısına geçti.

Kraliyet ailesi tarafından basına dağılan dört fotoğraf karesinde abisi Prens George'un kucağında görülen sevimli Prenses Charlotte Elizabeth Diana, Mayıs ayında Mary's Hastanesi'nde dünyaya geldi. William ve Kate çiftinin ilk çocukları Prens George ise Temmuz 2013'te aynı hastanede dünyaya gelmişti.

Prens George kardeşini dünyaya böyle tanıttı

Kraliyet resmi sitesinde yer alan fotoğraf karelerinin ilkinde Prens George, kızkardeşi Elizabeth Diana ile birlikte mutlu bir şekilde, ikinci karede ise Prens George'un kız kardeşini alnından öperken görülüyor.

Prenses Charlotte tahtın dördüncü varisi 

Çiftin, Prens William'ın annesini onurlandırmak adına kız çocuklarına Diana ismini koyacakları yönünde söylentiler çıkmıştı. Böylelikle prensese hem büyükannesi Kraliçe Elizabeth'in hem de 1997 yılında Paris'te trafik kazasında yaşamını yitiren Prens William'ın annesi Diana'nın adı verilmiş oldu.

MİNİK PRENSESİN İLK FOTOĞRAFLARI (GALERİ)

İngiltere Kraliçesi'nin beşinci torun çocuğu olan Prenses Charlotte, dedesi Prens Charles ve ağabeyi Prens George'dan sonra tahtın da dördüncü varisi oldu.

Charlotte, Kral III. George'un Kraliçesi'nin de adıydı. Kral, 1761'de St. James Sarayı'na yakın olduğu için Buckingham Evi'ni de Kraliçe Charlotte için almıştı. Ev şimdi Buckingham Sarayı olarak Kraliyet ailesinin Londra'daki ikametgahı oldu.

Charlotte aynı zamanda Kate Middleton'ın kız kardeşi Pippa Middleton'ın da göbek adı.

False