GeriAlışveriş Poppixie Eğlenceli Dünyasıyla Türkiye’de
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Poppixie Eğlenceli Dünyasıyla Türkiye’de

Poppixie Eğlenceli Dünyasıyla Türkiye’de

Hem eğlenecek hem de güzel vakit geçirmek için...

Poppixie oyuncakları Adore Oyuncak ile Avrupa ile aynı anda Türkiye’ye adım attı. Pixieville şehrinin gizemini minik arkadaşları ile keşfedecekler.

PopPixie’ler Yeni Fenomen

Çocuklar PopPixie ile birlikte eğlenceli bir dünyada yolculuğa çıkacaklar. Pastane oyun seti ile oynarken bir anda kendilerini PopPixie dünyasında bulacak olan çocuklar; Pixie’lerin değiştirilebilir kıyafetleri ve takılabilir kanatları ile PopPixie’ye dönüşümün keyfini yaşayacaklar.

Pasta Arabası ile birlikte Pixieville’in sevgi ve sihir dolu sokaklarında gezmekten kendilerini alamayıp, zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak olan çocuklar, biriktirilebilir Pixie’ler ve onların yakın dostları olan hayvanları yanlarından ayırmak istemeyecekler.
Peluş Pixie’ler, biriktirilebilir bebekler, pastane, sihirli salıncak oyun setleri ve daha pek çok sürpriziyle PopPixie oyuncakları, PopPixie çizgi filmini kaçırmayan, sıkı birer PopPixie hayranı olan kız çocuklarının yeni fenomeni!

PopPixie’ler Facebook’ta Çocuklarla Buluşuyor!

Çocuklar eğlenceli PopPixie oyuncakları ile vakit geçirirken aynı zamanda çok yakında açılacak olan PopPixie’nin facebook fan sayfasında Pixieville şehrini gezebilecek, karakterler ve oyun setleri hakkında daha fazla bilgi alıp fragman filmlerini izleyebilecekler.

Oyuncak Mağazaları Birer Pixieville Oluyor!

Çocukları oyuncak mağazalarında da sürprizler bekliyor… Mağazalara giden çocuklar özel olarak tasarlanan PopPixie raflarında kendilerini Pixieville şehrinin eğlenceli ve sihir dolu dünyasında bulacak!

Sadece Adore Oyuncak tarafından ithal edilen PopPixie Oyuncak ve Oyun Setleri çok uygun fiyatlarla.PopPixie çizgi filmi Kasım 2010’dan beri Smart Çocuk kanalında yayınlanmaktadır.

False