GeriAlışveriş Poppixie Çocuklarla Buluşuyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Poppixie Çocuklarla Buluşuyor

Poppixie Çocuklarla Buluşuyor

Minik hanımlara özel tasarımlar...

Rainbow’un kız çocukları için ürettiği yeni karakterleri Pixie’ler artık Türkiye’de!

Sevimli Pixie’ler ve dostlarının hikayelerinin geçtiği Pixie Köyü, sihirli evrenin gözlerden ırak sakin bir köşesinde bulunmaktadır. Bu şehirde Pixie’ler, gnomlar, elf’ler ve konuşan hayvanlar ile birlikte sıra dışı bir yaşam sürmektedir. Pixie köyündeki bu eşsiz sihir dolu yaşamın sürmesini sağlayan Hayat Ağacı, şehri korumasının yanı sıra Pixie’leri üstün güçlere sahip oldukları PopPixie’ye dönüştüren Sihir Toplarının da kaynağıdır. Hayat Ağacın’dan Sihir Topları kazanan Pixie’lerin süper güçlü PopPixie’ye dönüşmeleri için tek yapmaları gereken “PopPixie Power!” diye bağırmalarıdır.

PopPixielerin Sihirli ve Eğlenceli Dünyası

PopPıxıe’lerin eğlence dolu dünyasında çocuklar farklı oyunlarla keyifli vakit geçirecekler. Molly Moo’da Caramel ile birlikte nefis pastalar yapabilir, Sevgi Mağazası’nda Amore ve yardımcısı hipopotam ile birlikte aşk iksiri üzerinde çalışıp, Pixie’ler ile sihirli salıncak setinde eğlenecekler. Pixie’ler ve sadık dostları ile Pixie Köyünün sevgi ve sihir dolu sokaklarında gezinirken Pasta Arabasına eşlik edebilecekler.

Poppixie Çocuklarla Buluşuyor

Lisanslı Ürünleri Çok Moda 

Çizgi filmi çok büyük ilgi gören PopPixie’nin çantadan deftere, dergiden oyuncağa, tekstilden ayakkabıya kadar birçok lisanslı ürünü, kız çocuklarının dünyasını renklendirmeye geliyor. Son derece şık olan PopPixie lisanslı ürünler aynı zamanda modayı yakından takip eden tasarımları ile de dikkat çekiyor.

False