GeriAlışveriş Play-Doh 4’lü Hamur %25 indirimli!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Play-Doh 4’lü Hamur %25 indirimli!

Play-Doh 4’lü Hamur %25 indirimli!

Play-Doh'dan Sürpriz!

Yaratıcılık, kalite ve güven denildiğinde ilk akla gelen oyun hamuru markası olan Play-Doh’nun okul alışverişi döneminde beklenen kampanyası başlıyor! Yaratıcılığı dörde katlayan Play-Doh 4’lü Hamur, Eylül ayı boyunca %25 indirimli!


50 yılı aşkın süredir tüm dünyada çocukları renkli, eğlenceli ve doğal oyun hamurlarıyla buluşturan Play-Doh, 'yaratıcılık' ve ‘güven’ denildiğinde akla ilk gelen oyun hamuru markası olmanın gururunu taşıyor.

Rengarenk hamurları ve birbirinden eğlenceli oyun setleriyle Play-Doh, eğitimin en önemli parçalarından biri olan yaratıcılığın gelişimi için okul yıllarında da çocukların hep yanında. Okul alışverişi döneminde ‘alınacaklar listesinin’ başında gelen Play-Doh oyun hamuru, çok özel bir kampanyayla çocukların ve ailelerin yüzünü güldürüyor. Farklı renklerden oluşan ve yaratıcılığı dörde katlayan Play-Doh 4’lü Hamur, Eylül ayına özel %25 indirimli!


Unutmayın her sarı paket Play-Doh değildir! Oyun hamurunda mutlaka Play-Doh güvencesini arayınız, çünkü oyun hamuru demek Play-Doh demek. 

Play-Doh’nun kocaman, rengarenk dünyasına www.playdoh.com.tr ile ulaşabilirsiniz!

Bu kampanya, 14 Ekim 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan satış noktalarında sadece Play-Doh 4’lü Hamur ürünü (22114 kodlu) için geçerli olup, stoklarla sınırlıdır. Diğer Play-Doh ürünleri için geçerli değildir ve başka kampanya ile birleştirilemez. Ürün fiyatları ve indirim oranları kampanyaya katılan satış noktaları tarafından bağımsız olarak belirlendiğinden, ürün fiyatları ve indirim oranları değişiklik gösterebilir.

False