GeriEtkinlikler Plaj Tenisi Şampiyonası Başlıyor
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Plaj Tenisi Şampiyonası Başlıyor

Plaj Tenisi Şampiyonası Başlıyor

Birincisi düzenlenen turnuvaya ilgi büyük.

Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası başlıyor.  Via port alışveriş merkezinde 20 – 24 temmuz tarihlerinde düzenlenecek olan yarışma herkese açık ve şampiyona ise para ödülü verilecek.

Bu yıl ilk defa düzenlenen Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası, 20 -24 Temmuz tarihleri arasında Kurtköy’deki alışveriş merkezi Via/Port’ta gerçekleştirilecek. Şampiyona için Via/Port’un otoparkı özel kum plaja çevrilecek. Türkiye Tenis Federasyonu ve Aydos Life Club’ın birlikte organize ettiği, PTT ve Pendik Belediyesi’nin ana sponsorları olduğu Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası’nda profesyonellerin yanı sıra amatörler için de ayrı bir yarışma düzenlenecek. Amatörler yarışmasına isteyen herkes katılıp meziyetlerini gösterebilecek. Raketi olmayanlara malzeme temini organizasyon komitesi tarafından yapılacak.

Şampiyona Para Ödülü Var

20 Temmuz Çarşamba günü açılış töreni ile başlayacak şampiyona 21-22-23 Temmuz’da eleme maçlarıyla devam edecek. 24 Temmuz Pazar ise final maçları oynanacak. Şampiyonanın galibi yine aynı gün Via/Port’ta düzenlenecek törenle ödülüne kavuşacak. Türkiye 1. Plaj Tenisi Şampiyonası'nda birinciye para ödülü verilecek.

İletişim için: 0216 696 10 01

www.viaport.com.tr

False