GeriEtkinlikler Pique minikleri eğlenceye davet ediyor!
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pique minikleri eğlenceye davet ediyor!

Pique minikleri eğlenceye davet ediyor!

Pique kendisini özel hissetmek isteyen anne ve çocuklara eğlencenin kapılarını açtı..

Okulların açılmasıyla beraber ders hayatı başlarken minikler okuldan arta kalan zamanlarda Pique'de gönüllerince eğlenip, çocuk olmanın tadını Pique'nin güvenli ve eğlenceli dünyasında çıkarıyor. Sanat atölyesinden müzik atölyesine, jimnastikten oyun platformuna kadar hem yaratıcılıklarını geliştirebilecekleri hem de bütün enerjilerini harcayabilecekleri birbirinden farklı aktiviteler küçükleri bekliyor.

Pique minikleri eğlenceye davet ediyor

Üyelik sistemiyle kişisel hizmet sunan Pique, çocukların doğum günü kutlamalarına da ev sahipliği yapıyor. Kişiye özel hazırlanan ve isteklere göre değişen doğum günü paketleri ile çocukların sabırsızlıkla bekledikleri doğum günü partilerini unutulmaz anlara dönüştürüyor.

Her bir alanında başlı başına çocuklara eğlence ortamı sunan Pique, aileleri de unutmuyor. Ebeveynlerin rahat etmesi için seçkin lezzetler sunan restoran&bar ve lounge alanının yanı sıra, anne ve babalara Spa keyfi de sunuyor.1500 metrekare alanda, 30 kameralı özel güvenlik sistemi ile çocuklara en güvenli eğlence ortamını sunan Pique, ailelerin çocuklarla ilgili tüm ihtiyaçlarını tek mekanda ve diledikleri seçeneklerle keyif alarak gidermeleri için her detayı özenle hazırlıyor.

False