GeriAlışveriş Pierre Cardin'den yeni yıl hediyesi
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pierre Cardin'den yeni yıl hediyesi

Pierre Cardin'den yeni yıl hediyesi

Geniş renk ve desen seçeneği sunuyor.

Pierre Cardin Eşarp, Sonbahar ve Kış 2011- 2012 Koleksiyonu ile stilinizin vazgeçilmezi oluyor. Farklı zevklere ve farklı tarzlara hitap eden yeni koleksiyon, yeni yıl hediyesi seçimi için de geniş renk ve desen seçeneği sunuyor.

Türkiye’de Aker tarafından üretilen Pierre Cardin, Sonbahar ve Kış 2011-2012 Eşarp Koleksiyonu ile yine kaliteli ve elegan çizgisinden ödün vermiyor. Pierre Cardin Eşarp, tasarımlarındaki renk ve desenlerindeki özgün dokusuyla, yeni sezonda da kadınların kendini özel hissetmesini sağlayarak, onların vazgeçilmezi oluyor.

Pierre Cardinden yeni yıl hediyesi

Sonbahar ve kış aylarının dingin dokusu, Pierre Cardin koleksiyonunda rengarenk çizgilerle harmanlanıyor.  Kırmızı, siyah, gülkurusu, hazan sarısı, su yeşili, turkuaz, leopar deseni, gri, bordo ve kahve tonları markanın özgün formuyla birleşerek, Pierre Cardin kadınını farklılaştıran ve gerçek güzelliğini vurgulayan bir stille hayat buluyor. Kaşe modeller ise yün hissiyatı veren dokusuyla, sıcaklık yayarak kış aylarına ideal bir şekilde eşlik ediyor.

www.pierrecardin.com.tr

False