GeriAlışveriş Philips Avent Biberonlar
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Philips Avent Biberonlar

Philips Avent Biberonlar

Bölünen uykulara ve acıya son!

Annelerin ve bebeklerin hayatına kolaylık sağlayan bu biberonlar çok tutulucak. Kontrol edilmesi güç olan kolik sancısı için üretilen BPA içermeyen Philips AVENT biberonlar klinik olarak kanıtlanmıştır.

Philips Avent, ebeveynliğin heyecan verici ilk aylarını en iyi şekilde geçirebilmeleri için tüketicilere kolaylık sağlayan ürünler sunmaya devam ediyor. Şubat 2010'dan bu yana bebek besleme çözümlerini sadece BPA içermeyen malzemelerle üreten Philips Avent, yeni biberonları SCF660 ve SCF680 ile bebeklerin kolik sancısına son veriyor.

Philips Avent biberonlarda bulunan özel antikolik valf sistemi ise havanın bebeğinizin midesi yerine, şişeye dolmasını sağlıyor. Böylece bebeğiniz hava yutmayarak hem sağlıklı beslenmiş hem de kolik sancısının şiddetini önemli ölçüde azaltmış oluyor.

Philips AVENT Biberonlarda, bebeğin doğal emme ritmi ile birlikte çalışan ve bebeğin memeden biberona geçişini kolaylaştıran Airflex Emzik bulunuyor. Philips Avent biberon emzikler bebeğinizin yaşına ve beslenme ihtiyacına göre beş farklı akış hızı ve miktarı sunuyor.

Annelerin farklı ihtiyaçlarına göre tasarlanan yeni BPA (Bisfenol A) maddesi içermeyen biberonlar iki farklı seçenek olarak sunuluyor. BPA içermeyen PP (Polipropilen) maddesinden üretilen beyaz renkli SCF680 ile daha dayanıklı bir madde olan PES (Polietersulfon)’den yapılan bal rengi SCF660 biberonlar kolik oluşumunu engelleyerek özellikle geceleri artan huzursuzluğu önlüyor.

False