GeriEtkinlikler Pera Palace'den Annelere...
MENÜ
  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Hürriyet Twitter
    • Yazdır
    • A
      Yazı Tipi

Pera Palace'den Annelere...

Pera Palace'den Annelere...

Unutulmaz bir gün 8 Mayıs!

Tarihi Pera Palace Hotel’den anneler gününe özel unutulmaz hediyeler… Patisserie de Pera’nın pasta ve makaronları, Kubbeli Salon’da canlı piyano müziği eşliğinde beş çayı, Pera SPA’dan dinlendirici masajlar.

Pera Palace Hotel, Anneler Günü için her yaştaki annelere hitap edecek armağan seçenekleri hazırladı. 8 Mayıs pazar günü kutlanacak olan bu özel günde annesine ayrıcalıklı bir hediye vermek isteyenler için, Pera Palace Hotel’de farklı alternatifler var.

Anneler Günü’nde Pera Palace Hotel’den Neler Seçmeli?

• Pasta & Makaron: İstanbul’un simge Fransız pastanesi Patisserie de Pera’da, yalnızca Pera Palace’da tadılabilecek çok özel pasta ve makaronlar, annelere “tatlı hediyeler” sunuyor. Tarihi otelin deneyimli şeflerinin hazırladığı cheesecake ve Fransız pastalarının yanı sıra; özel kutularıyla sunulan İstanbul’un en iddialı makaronları, anneniz için zarif ve lezzetli armağanlar.

• Çay Saati: Bu özel günde ailenizi; anne,büyükanne, torun olmak üzere üç kuşağı bir araya getirerek, Pera Palace Hotel çay saatine davet etmeye ne dersiniz? Aile büyüklerine geçmişin güzel günlerini yeniden yaşatacak Kubbeli Salon’da, canlı piyano müziği eşliğinde, gümüş demliklerle sunulan çayı yudumlayıp, açık büfenin tadını çıkarabilirsiniz. Annenize ve bu özel günde armağan vermek istediğiniz diğer aile büyüklerinize, daha sonra da kullanabilecekleri “Çay Saati Hediye Sertifikası” sunmak bir diğer alternatif...

• Pera SPA: Pera Palace Hotel bünyesindeki Pera SPA’nın, annenizi dinçleştirecek, dinlendirecek “anti aging”, “refleksoloji” ve benzeri masajları da, Anneler Günü için güzel bir hediye. Uzman terapistler eşliğinde cilt bakımı,vücut bakımı veya masajla, annenize güzel bir sürpriz yapabilirsiniz. Sadece 8 Mayıs günü yaptırılacak masajlarda; “Spa klasikleri” kategorisinden masaj alan kişiye liste fiyatı üzerinden %20, armağanı veren ikinci kişiye ise %40 indirim uygulanacak. Randevunuzu şimdiden yaptırmayı unutmayın!

Annesine unutamayacağı bir gün yaşatmak isteyenler, Pera Palace Hotel’den istediği hizmetin hediye sertifikasını satın almak veya rezervasyon yaptırmak üzere, 0212 377 40 00 numaralı telefondan bilgi alabilirler.

False